Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz customer114 #38 üzenetére

Nincs orvos a családban, csak öreg vagyok mint az országút és sok bajom volt már. Az esetek nagyobb részében tök feleslegesen mentem orvoshoz, mert nem tudtak újat mondani.
    Például legutóbb a szájpenészem volt (nem olyan undorító mint amilyennek hangzik), elmentem orvoshoz, felírt egy szert. Amikor kérdeztem, hogy mennyi idő alatt jövök rendbe, azt mondta, hogy "ezzel a kenőccsel 7 nap, kenőcs nélkül egy hét..."
    Igazából egy kezemen meg tudnám számolni, hányszot segített rajtam érdemben orvos: egyszer begipszelték a törött karom, kivették a mandulám, és egy baleset után összevarták a homlokom. Ezeken kívül gyakorlatilag minden mást meg tudtam volna oldani magamtól.

Még egy vicces sztori: szemészetre próbáltam bejutni a múltkor, fürtökben lógtak az emberek a rendelőben, esélyem se volt. Bementem a gyógyszertárba valami általános szemcseppért, erre a gyógyszertáros lány kérte, hadd nézzem a szemembe, hátha úgy jobban tud segíteni: azonnal észrevette, hogy árpa van benne, addot egy speckó szemcseppet, 3 nap után semmi bajom nem volt :)

Sajnos észre kell venni, hogy mi folyik az egészségügyben, időnként muszáj a saját kezünkbe venni a dolgokat és orvosi segítség nélkül elintézni a dolgokat. Van az angolban egy jó mondás erre: "Desperate times call for desperate measures" :) (Nem menőzni akarok az angollal csak nem ezt tudom rendesen lefordítani)

Új hozzászólás Aktív témák