- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
customer114 #38 üzenetére
Nincs orvos a családban, csak öreg vagyok mint az országút és sok bajom volt már. Az esetek nagyobb részében tök feleslegesen mentem orvoshoz, mert nem tudtak újat mondani.
Például legutóbb a szájpenészem volt (nem olyan undorító mint amilyennek hangzik), elmentem orvoshoz, felírt egy szert. Amikor kérdeztem, hogy mennyi idő alatt jövök rendbe, azt mondta, hogy "ezzel a kenőccsel 7 nap, kenőcs nélkül egy hét..."
Igazából egy kezemen meg tudnám számolni, hányszot segített rajtam érdemben orvos: egyszer begipszelték a törött karom, kivették a mandulám, és egy baleset után összevarták a homlokom. Ezeken kívül gyakorlatilag minden mást meg tudtam volna oldani magamtól.Még egy vicces sztori: szemészetre próbáltam bejutni a múltkor, fürtökben lógtak az emberek a rendelőben, esélyem se volt. Bementem a gyógyszertárba valami általános szemcseppért, erre a gyógyszertáros lány kérte, hadd nézzem a szemembe, hátha úgy jobban tud segíteni: azonnal észrevette, hogy árpa van benne, addot egy speckó szemcseppet, 3 nap után semmi bajom nem volt
Sajnos észre kell venni, hogy mi folyik az egészségügyben, időnként muszáj a saját kezünkbe venni a dolgokat és orvosi segítség nélkül elintézni a dolgokat. Van az angolban egy jó mondás erre: "Desperate times call for desperate measures"
(Nem menőzni akarok az angollal csak nem ezt tudom rendesen lefordítani)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Aki esetleg nem bírja gyomorral, az most még visszaléphet. Nekem ezt egyszerűen csak muszáj kiírom magamból.Az...
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fogyjunk le!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest