Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
Szia! Figyelemmel kísérem a topikot..és mindig gyönyörködök egy kicsit a kisfiatokban. Nagyon szép kisgyerek!

Nem biztos, hogy a következő tanácsom bejön, de azért ki lehet próbálni.

Mivel értelmes és megérti a beszédeteket, mondjátok neki azt, hogyha nem dobálja szét a holmiját, akkor több időtök lesz elmenni ide-oda, sétálni, úszni, mittudomén, amit a legjobban szeret.
..és tényleg, ha szótfogad, akkor vigyétek el oda, ahova szeretne menni. 
-
talmida
Közösségépítő
Ja, nem fölemelő
Bocs!!!! ..de könnyen meglehet, hogy az akkor ért trauma az oka mindennek. Viszont, ha így lenne, akkor ezt tudva minden más (orvosi) esetben nagyon védeni kell majd őt, hogy soha ne érezze kiszolgáltatottnak, védtelennek magát.
..és egyszer csak meg fog szólalni. 
-
talmida
Közösségépítő
Itt van néhány ezzel kapcsolatos hozzászólás angolul. Egyikben az áll, hogy ez annyira fájdalmas injekció, hogy annak a gyereknek, akinek ezt fölírják, már az injekció előtt jó egy fájdalomcsillapítót adni...Másik azt mondja, hogy soha nem felejti el. A fülfölszúrást könnyebb elviselni, mint ezt az injekciót, pedig lidokainnal adták.
Amúgy azt olvastam, hogy más gyógyszerekkel tényleg nem szabad keverni, mert kicsapódás keletkezik.Mindenkinek szól, hogy tényleg jobb megelőzni a bajokat --ha lehet--, mint orvosolni, mert az orvosi műhibák félelmetesek tudnak lenni.
Ez nem azt jelenti, hogy abszolút mellőzzük az orvosokat, de orvos-választáskor nagyon körültekintőnek kell lennünk. Az sem minden, hogy kedves az orvos, mert egy kedves, de hozzá nem értő orvossal se sokra megy az ember. 
-
talmida
Közösségépítő
Szerintem is nagy megrázkódtatást jelenthetett neki az az injekció sorozat! Megnéztem az interneten és azt írják, hogy azt a fajta injekciót nehéz beadni, mert elég fájdalmas és ezért legtöbbször lidokainnal keverve szokták adni!! Sajnos mindenneknek utána kell nézni, mert az orvosok is tévedhetnek.
-
talmida
Közösségépítő
Én is imádkozom értetek és a szép kisfiatokért, hogy minden rendben legyen vele a jövőben.

Próbáljatok meg örülni neki addig is, amíg ilyen állapotban van.
Ha arra fókuszáltok főleg, hogy mit tud már és mennyit nőtt, mennyit okosodott pl a megértés terén, akkor lehet, hogy kicsit könnyebb lesz átvészelni ezt a rövid időt, mert én is remélem, hogy Levente egyszer tényleg megszólal és elmondja, hogy miért nem beszélt eddig.Láttam egy filmet (Szökevények) egyszer, amiben egy 6 év körüli kislány nem beszélt, nem evett rendesen, mert egy trauma érte kis korában. Az anyja meghalt.
Örülni lehet annak, hogy van egy fiatok is, aki ugyan nem beszél MÉG, de nagyon helyes, értelmes, s aki ugyan nem eszik meg mindent, de néhány alapvető élelmiszert mégis megeszik, ..aki nem szobatiszta MÉG, de úszni és sportolni jár!!
..aki megérti, amit mondotok nek, vagyis megtanulta a szavak értelmét,
és nem süket-néma, s akik önállóan tud járni, mozogni.
(OFF)Vannak szülők, akiknek a gyereke ágyhoz kötött és fájadalmakat él át.(/OFF) Örüljünk, hogy Levente ép és egészséges. 
Esetleg próbáljátok meg a dícséretet és jutalmazást. Minden kis fejlődésért nagyon dícsérjétek meg
Az ellfogadás néha csodákat művel. Azt kéne hogy lássa és érezze,
hogy így is, ahogy jelenleg van elégedettek vagytok vele és élvezitek a vele töltött perceket, órákat.
Kezdjétek el élvezni egymást.
Ne engedjétek, hogy a szomorúság eluralkodjon rajtatok, elvakítson és ne engedje meglátni azt az óriási kincset, amit Levente lénye jelent.Tudom, hogy a környezet társadalom "pánikja" miatt nagyon nehéz ezt megtenni, de dacolni kell a rossz beidegződésekkel, rossz tradíciókkal és el kell kezdeni a helyes hozzáállást gyakorolni. Ez esetben az örömöt.
Örülni kell minden pici apróságnak, .. új fogaknak, a fizikai erőnek, gyarapodásnak stb. 
Bocs, hogy kicsit oktató jellegű lett a hsz-om, kibújt a pedagógus énem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Keresünk dokkolókat
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekik pedig a szülinapokhoz!
Bocs!!!! ..de könnyen meglehet, hogy az akkor ért trauma az oka mindennek. Viszont, ha így lenne, akkor ezt tudva minden más (orvosi) esetben nagyon védeni kell majd őt, hogy soha ne érezze kiszolgáltatottnak, védtelennek magát.
Amúgy azt olvastam, hogy más gyógyszerekkel tényleg nem szabad keverni, mert kicsapódás keletkezik.
Ez nem azt jelenti, hogy abszolút mellőzzük az orvosokat, de orvos-választáskor nagyon körültekintőnek kell lennünk. Az sem minden, hogy kedves az orvos, mert egy kedves, de hozzá nem értő orvossal se sokra megy az ember. 
és nem süket-néma, s akik önállóan tud járni, mozogni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)