Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
A pdf a kulcsszó. De egységsugarú Mari néni azt se tudja, hogy a pdf-et eszik-e vagy isszák, ő csak rányom a Mentés gombra. S sajnos az OO az Office .doc-jait sokszor meglehetősen érdekesen tudja megnyitni, van hogy formázás szinte teljesen elveszik, stb.
Ettől függetlenül átlag felhasználónak semmi különbség nincs az OO és az Office között, de nem csak átlag felhasználók vannak, és akik tényleg kihasználnak egy Excelt pl. azok OO-val sokszor nem nagyon tudnak mit kezdeni. Eléggé hasonlatos a dolog a Photoshop - GIMP analógiával. -
doc
nagyúr
szerintem inkább megszokás kérdése
anyám pl. most jár egy számtech-tanfolyásra (közalmazottként ingyen megy)
aztán hazajött, és próbálta megcsinálni OpenOffice-on az MSOffice-os dolgokat, aztán panaszkodott hogy milyen szar az OpenOffice, mert ez sincs benne, meg azt sem tudja (pl. az oldalformátumot itt "meglepő módon" a formátum menüben kell beállítani, ellentétben az msoffice-szal, ugye...)
miután megmutattam neki hogy ugyanazok itt is megvannak, csak esetleg máshol, meg máshogy hívják, örömmel nekiesett, pont hétvégén kreált egy egész mutatós prezentációt OO-ban.
de ha én nem mutatom meg neki a dolgokat, meg nem verem a fejébe hogy "jobbklikk, jobbklikk, jobbklikk" akkor most mesélné mindenkinek hogy milyen szar az OO, mert semmit nem tud a wordhöz meg powerpointhoz képest...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest