- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vén Trotty
csendes tag
Csak egy pár gondolat:
Nem biztos,hogy jó ötlet a linuxot leváltani.Sok mindenről esett szó,csak arról nem,hogy az emberek azért vásárolnak linuxos gépet,mert nem akarják-tudják az MS durva árait kifizetni,de utána azonnal XP kerül rá.
Az eee nagyon jól megy XP-vel és semmit sem kell variálni a felbontással. Kipróbáltam egy csomó oprendszerrel,de az eredeti verhetetlennek bizonyult, a világért sem válnék meg tőle.Jelzem előtte szinte soha nem használtam linuxot, most meg lelkesen tanulok linuxul.Egy gépemet sem szerettem még ennyire.
Ha cipelni kell, nem lehet elég kicsi,otthon meg 19-es monitorral használom.
Valaki kérdezte mire használható? Nos ideális szerviz gép.(internetszolgáltatéssal kapcsolatos javítások,ellenőrzések).
Az életem háromnegyede azzal telik,hogy mások hülyére fertőzött Windowsos gépet próbálom működésre bírni,emiatt számomra szinte megfizethetetlen a linuxos eee biztonséga.
Valaki írta, hogy az MSN nem megy rajta - ez tévedés,pöccre megy.
Ma 13 órakor beszéltem az Asusékkal memória-garancia ügyben.Igaz,kicserélhetó a memória nagyobbra.Megtettem - felesleges volt,de lehet,hogy Win alatt látszana különbség,de ezt sosem fogom megtudni.
A eee és linux együtt nem egyszerűen jó,hanem még annál is jobb.Nagyon megérte az árát, ballagásra a kislányomnak is veszek egyet csakis Linuxal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest