- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
kipróbáltam a Sharepodot
imádom!
köszönöm
(sajnos ugyanaz a két apróság hiányzik belőle, mint a eddig minden iPod kezelőből, ami viszont az iTunes-ban benne van: a számok sorrendjének megváltoztatása és a feltöltés előtti automatikus kisebb bitrátára tömörítés. függetlenül ettől, örülök ennek a programnak, szedem is le az iTunest)
-
joey04
titán
Nekem semmi gondom vele, sőt szeretem. Baromi jól lehet rendszerezni a zenéket. Egy bajom van vele. Win alatt lassú. OSX alatt nincs ilyen gondom. eddig 1.5 év alatt 2 fagyás volt
-
Lenry
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
(de eggyel fölötted írtam is)
-
madstunt
addikt
Mediamonkey emlékeim szerint kezeli.
-
Psychonaut
veterán
Tudtommal a Songbird is képes rá.
-
Lenry
félisten
nem lehetett. jobb klikk folyamat leállítása, és nem történt semmi. ha ráindítottam még egyszer, akkor már két iTunes.exe futott kilőhetetlenül
(egyébként furcsa, hogy 64 bitesnek van írva az Apple oldalán, mégis 32 bites szoftver)cizoe: volt már fönn, de folyamatosan úgysem használnám, csak ezért meg nem akarom felrakni, így is most búcsúztam el a Debian-tól, mert azt se indítottam el szinte soha a Win7 és az Arch Linux mellett
Samus: ezt a Sharepodot kipróbálom, köszi. eddig Songbird-del kezeltem, de annak az új verzióiból kivették az iPod támogatást
<NewL>: nem, sosem volt előtte Apple termékem, gondolta a franc, hogy ez nem olyan, mint bármilyen más mp3 lejátszó (egyébként egy Shuffle 1st gen-ről van szó)
P00by: én is kipróbáltam Hackintoshon, és ott tök jó is volt, de most csak ez miatt nem akarok felrakni egy op.rendszert
-
Valed
tag
Aztán persze az iTunes fagyás után nem olyan, mint bármilyen más program, hogy kilövöm, újraindítom és örülök... nem lehet kilőni sem. Indíts újra, ha akarsz valamit... biztos van rá időd
Ez hülyeség simán ki lehet lőni feladatkezelőből, majd újra elindítani fél perc az egész.
-
P00By
nagyúr
Winen nekem is csinál néha furcsaságokat, de azért megvagyunk. Macen meg flottul ment mindig.
-
<NewL>
addikt
amikor megvetted az iPodot nem tudtad?
-
Gergő_
őstag
foobarra létezik egy plugin, elég jól használható
én rockboxot is tettem az ipodra -
caizzz
senior tag
mac osx pc-re topik - töröld kérlek az egészet akkor.

"A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek."
-
caizzz
senior tag
Az OSX-es iTunes rendben van. Én is szívok a Windowsossal, de a lassú indulási sebesség és a néhai trackduplázáson kívül nem zavar semmi különösebben.
[ Módosította: dabadab ]
-
-
Tanulhatnának a Sony-tól.

-
EczkE
veterán
Ismerős érzés.

-
szombatitomi
senior tag
Nekem még soha nem volt Apple termékem, de nem is lesz. Éppen ezért, a korlátok közé zártság miatt... szinte semmi szabadsága a felhasználónak.
-
JetiRulez
őstag
Szerinted Én miért adtam oda öcsémnek a karácsonyra kapott iPod Nano-mat? Nincs olyan készülékem, aminek a használatához külön program kéne. Nem is lesz.

Egyre inkább elidegenülök az Apple termékektől, bár még nincs szinte semmi tapasztalatom, mégis amiket hallok róla...
-
De igaza van. Miért kényszerít rá a gyártó arra, hogy csak azt használd, amit ő enged?
Egyébként alternatíva a Sharepod. -
Mr.Csizmás
titán

akkor vehetsz is winmot

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Lenovo Thinkpad L490,HD,14",i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

(Mondjuk egy ido utan azert a Sonynal azert feltunt valakinek, hogy ez igy nem lesz jo.)