Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
Én már mindet láttam
Csak annyit tudok mondani/hozzáfűzni:MIÉRT NINCS TÖBB? :d

-
nem_tom
őstag
Nem szeressem. Faterom viszont hétvégente folyton nézi. Meg minden más hasonlót.
-
Akos96
senior tag
Az összes filmet láttam, a sorozatok közül még van bepótolnivalóm. TNG a legjobb, de én a TOS-t is szeretem, lehet rajta jót röhögni (meg az első pár filmen). Ja, és persze a TOS-nek köszönhetjük minden idők legrosszabb verekedős jelenetét: [link]
-
Иван
őstag
Múltkor volt egy ilyen érdeks infós gyűjtemény róla grapgjamen. Pl hogy minden népszámláláskor nemtom hány tízezer amerikai írja be nemzetiséghez, h Vulcan vagy Klingon

-
Dany007
veterán
Nagy respect neki! Nem kis dolgot teremtett.
A múltkor mondták egy erről készült dok. filmben, hogy hány ember választott tudományos szakmát köszönhetően a sorozatnak.
Meg persze kulturálisan is igen nagyot alkotott.Én is láttam az összes a DS9 kivételével. Abból csak pár részt láttam. Valamiért nem jött be. Már talán nem u.a.
A TOS-t viszont láttam
Nagyon komoly. Érdemes megnézni, jó röhögni legalább egy jót. Meg hát azért a történet ott is érdekes tud lenni, csak a megvalósítás igen gyengusz még.
De mondjuk a mai filmekhez képest a TNG is nagyon gyenge. De nálam mondjuk az a favorit. -
EczkE
veterán
Kedvencek a DS9 és a Voyager.

Mikor ment a Viasaton a sorozat az egész család azt nézte minden este.

Meg is van mind két sorozat.

-
danih
veterán
Nyehehe.
Kedvenc sorozatom/fiktív univerzumom.
TNG-n nőttem fel, azóta követem. A hardcore fan-ek ezért lemészárolnak, de bevallom hogy egy TOS részt sem láttam.
Az összes többit viszont igen
-
sz4blya
tag
Lieutenant Szablya on the bridge, Captain!

Új hozzászólás Aktív témák
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak annyit tudok mondani/hozzáfűzni: