- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destructo
senior tag
Én már mindet láttam
Csak annyit tudok mondani/hozzáfűzni:MIÉRT NINCS TÖBB? :d

-
nem_tom
őstag
Nem szeressem. Faterom viszont hétvégente folyton nézi. Meg minden más hasonlót.
-
Akos96
senior tag
Az összes filmet láttam, a sorozatok közül még van bepótolnivalóm. TNG a legjobb, de én a TOS-t is szeretem, lehet rajta jót röhögni (meg az első pár filmen). Ja, és persze a TOS-nek köszönhetjük minden idők legrosszabb verekedős jelenetét: [link]
-
Иван
őstag
Múltkor volt egy ilyen érdeks infós gyűjtemény róla grapgjamen. Pl hogy minden népszámláláskor nemtom hány tízezer amerikai írja be nemzetiséghez, h Vulcan vagy Klingon

-
Dany007
veterán
Nagy respect neki! Nem kis dolgot teremtett.
A múltkor mondták egy erről készült dok. filmben, hogy hány ember választott tudományos szakmát köszönhetően a sorozatnak.
Meg persze kulturálisan is igen nagyot alkotott.Én is láttam az összes a DS9 kivételével. Abból csak pár részt láttam. Valamiért nem jött be. Már talán nem u.a.
A TOS-t viszont láttam
Nagyon komoly. Érdemes megnézni, jó röhögni legalább egy jót. Meg hát azért a történet ott is érdekes tud lenni, csak a megvalósítás igen gyengusz még.
De mondjuk a mai filmekhez képest a TNG is nagyon gyenge. De nálam mondjuk az a favorit. -
EczkE
veterán
Kedvencek a DS9 és a Voyager.

Mikor ment a Viasaton a sorozat az egész család azt nézte minden este.

Meg is van mind két sorozat.

-
danih
veterán
Nyehehe.
Kedvenc sorozatom/fiktív univerzumom.
TNG-n nőttem fel, azóta követem. A hardcore fan-ek ezért lemészárolnak, de bevallom hogy egy TOS részt sem láttam.
Az összes többit viszont igen
-
sz4blya
tag
Lieutenant Szablya on the bridge, Captain!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak annyit tudok mondani/hozzáfűzni: