- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ez hosszú, úgyhogy te kapsz egy saját hsz-t
sok helyről megkaptam, hogy takarékoskodni kell, de ha 20 éven keresztül mindenre azt hallod, hogy "nincs rá pénz", akkor akaratlanul is költeni fogsz, amikor úgy látod, hogy stabilan van miből. én pedig úgy gondoltam, hogy kiköltekezem magam az első 1-2 évben, utána jöhet a nagy dolgokra való gyűjtögetés. ez most jött el.
különösebb módszerem nincs. a gép és a TV vásárlásakor szerencsém volt, mert a boltos, akinél vettem őket ideadta kamat meg papír meg mindenmentes részletre, így néhány hónap alatt 30-40ezresével fizettem ki ezeket. biztos nagyon megbízható fejem van
esetleg közrejátszhatott az is, hogy a céges alkatrészbeszerzéseket mindig nála intézem és így otthagytam 1-2-3 milliót az elmúlt 2 évben 
persze össze is gyűjthettem volna, de én már csak ilyen türelmetlen típus vagyok.mostanra annyi változott, hogy nyáron kértem és kaptam fizuemelést, illetve átsoroltak egy kedvezményes adózásba, így most ~30%-al többet kapok, mint 1 éve, és mivel a sem az árak sem a pénzköltési szokásaim nem változtak jelentős mértékben, így ez a többlet egy része megmarad.
Steam BPM: még mindig használhatatlannak tartom, az elsődleges monitorozás miatt, de ez nem is igazán a Steam, hanem inkább a Windows (vagy a VGA driverek) meg a játékok hülyesége. plusz nekem a TV az NVIDIA baromsága miatt a prociban lévő IGP-re van kötve, az meg nem egy játékos vadállat, szóval nálam a BPM miatt sokmindent át kellene szervezni, és ehhez nem annyira fűlik a fogam, de még a fene tudja mit hoz a jövő...
azért gamepadon gondolkoztam már
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
esetleg közrejátszhatott az is, hogy a céges alkatrészbeszerzéseket mindig nála intézem és így otthagytam 1-2-3 milliót az elmúlt 2 évben