- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPatrik
aktív tag
Bocsi, hogy nem válaszoltam korábban.
Megnéztem a Drawboard PDF-et és nem vagyok elájulva, bár tény hogy sokkal jobb mint a word-be importált, vagy onenote-ba berakott pdf. Látom hogy akkor lenne nyomás érzékeny ha megvenném, hm. Majd egyszer
Nem tudom, én mondjuk egyszerre nézem programozó és diák szemszögből is a onenote-ot, és úgy hogy most picit használtam közel élesben is, nem mondanám rossznak, deA de ott maradt valahogy.
Májusban lesz 1 éves az enyém, és ez is mintha új lenne.
-
PPatrik
aktív tag
Jó kis írás lett, bár csak végigfutottam rajta.
Nekem a 2-es modell van meg, és tényleg nagyon jó érzés kézbe venni, bár nekem a bal oldalon nyekereg a hátlapja.
Ja és lenne egy kérdésem: A Onenote szerinted kielégítő jegyzetelő program? Másrészt próbáltál már PDF-be írni, ha igen akkor milyen progival és mennyire volt használaható?
( Az én válaszaim: A onentoe sz@r, de nem találtam jobbat; igen, word-be importálva és érintéssel is tudtam rajzolni, nem csak tollal, szóval használhatatlan, másrészt pedig az írás elcsúszott onnan ahonna irtam néha, vissza lépni ( pl véletlen húzott vonalnál) nehéz volt ( már nem emlékszem miért). Minden más progi amit találtam rá nem adott megfelelő lehetőséget arra hogy kényelmesen írhassak a PDF-re. ( Lehet onenote-ba kellene importálni, mindjárt kipróbálom.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest