Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PPatrik

aktív tag

válasz CB #2 üzenetére

Bocsi, hogy nem válaszoltam korábban. :B
    Megnéztem a Drawboard PDF-et és nem vagyok elájulva, bár tény hogy sokkal jobb mint a word-be importált, vagy onenote-ba berakott pdf. Látom hogy akkor lenne nyomás érzékeny ha megvenném, hm. Majd egyszer :D
    Nem tudom, én mondjuk egyszerre nézem programozó és diák szemszögből is a onenote-ot, és úgy hogy most picit használtam közel élesben is, nem mondanám rossznak, de :D A de ott maradt valahogy.

Májusban lesz 1 éves az enyém, és ez is mintha új lenne.

• PPatrik

aktív tag

Jó kis írás lett, bár csak végigfutottam rajta.
    Nekem a 2-es modell van meg, és tényleg nagyon jó érzés kézbe venni, bár nekem a bal oldalon nyekereg a hátlapja. :D
    Ja és lenne egy kérdésem: A Onenote szerinted kielégítő jegyzetelő program? Másrészt próbáltál már PDF-be írni, ha igen akkor milyen progival és mennyire volt használaható?
    ( Az én válaszaim: A onentoe sz@r, de nem találtam jobbat; igen, word-be importálva és érintéssel is tudtam rajzolni, nem csak tollal, szóval használhatatlan, másrészt pedig az írás elcsúszott onnan ahonna irtam néha, vissza lépni ( pl véletlen húzott vonalnál) nehéz volt ( már nem emlékszem miért). Minden más progi amit találtam rá nem adott megfelelő lehetőséget arra hogy kényelmesen írhassak a PDF-re. ( Lehet onenote-ba kellene importálni, mindjárt kipróbálom. :) )

Új hozzászólás Aktív témák