Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaaaaa
csendes tag
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Valakinek nincs Dunakeszi környékén elfekvő Telenoros (kártyás) SIM-e?
Ha igen, akkor kérem keressen priviben.
Köszönöm szépen!
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Az egy dolog, hogy megy, de ha nincs aktív app, ami a GPS-t nézte, akkor energia gazdálkodás miatt a kilépés során le is áll a GPS. Próbáld ki ezzel. Ez a háttérben is keresi, hogy hol vagy. AndroiTS GPS Test Free
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy nagy kérdésem! A830-ra kellen enkem valami épkézláb ROM. Tudnátok nekem ajánlani valami jót? Esetleg linknek is örülnék... Előre is köszi.
-
dacsa
senior tag
Sziasztok! Többször olvastam itt, hogy több srácnak itt ZTE telója volt annó. Esetleg valaki kisegítene egy működő magyar nyelvű ZTE v965 rommal köszi előre is! Üdv!
-
EG0
aktív tag
Egy kis előzetes az A820-asomról: "Status date / description: 16-12-2013 / Despatched to overseas (Country code: HU)" Hamarosan...
-
Z.m.Z
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Sikerült rámókolni egy miuit de nem tud magyarul. Ez még nem lenne túl nagy baj, de hibát nem odotta meg. Elmondom mi a gond, hátha van valakinek jó ötlete.
Szóval a probléma ott kezdődött, hogy augusztus közepén megjött ez a telefon a nagy kínából. Minden klappolt, volt rajta magyar nyelv is de nem volt billentyűzet. Valaki itt ajánlott egyet ami nagyon jó lett. Aztán jött az este, felraktam töltőre, látszólag el is indult a töltés, de valójában egy szikrát nem töltött az akksiba sőt! Reggelre úgy lemerült, hogy be is tojt. A kínai azt mondta javíttassam meg itthon, de sehol nem vállalták. Majd szt mondta ha visszaküldöm visszaadja a pénzem. Visszaküldtem. De a kínai posta elkutyulta a csomagot, ami hónapokig hánykolódott valahol. De láss csodát ma délelőtt visszajött hozzám.
A készülék és a doboza teljesen sértetlen, gondoltam hátha csak szoftver baja van, megpróbálom. Rábiggyesztettem egy Huawei akksit és hajrá. Fel is ment a Miui de most sem tölt valójában, bár a kijelzőn az látszik, hogy igen, de a százalék megy csak fogy...... Cumi.....Ötlet?
-
geza844
aktív tag
Épp most néztem, hogy needrom.com-on van egy csomó 4.2-es ROM A820-ra. Ezek jók?
jBart-el lefordítom, és használható lesz? -
vegyszer
addikt
válasz geza844 #6364 üzenetére
Nem kell. A Chiptune-Lenovo-A820-Android422 romok pl magyarok. És a 163 végű is (bár a build.prop fájlban van hiba, és egy pár apk nem települt)
Még a miui is van magyar...[ Szerkesztve ]
-
ruan
tag
Bosszankodok már egy ideje, remélem valaki megmondja nekem
mi a rossebért írja a Play hogy "No connection" net van, youtube megy, netezni lehet...újra telepítettem már a playt, próbáltam másik verziót is,
telón még a gyári ROM vanNemrég frissült a teló Build number S150-re, van köze hozzá?
Nincs Root-olva, egyelőre, közbe próbálom a CWM-ot felrakni rá, mert van rajta valami
Recovery de nem emberi nyelven..., segítene ha CWM-ből a gapps (google apps) bezippelt
állományt feltelepíteném?-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
-
ruan
tag
válasz Toth_Jani #6368 üzenetére
A fene gondolta, hogy egy frissítés, az S150-re így eltolja a dolgokat, még örültem is hogy jééé van support
most meg:
play nem megy
tele van kínai vackokkalnem is izgatna annyira, de valamiért nem. tudom a CWM-ot felrakni, hogy végre egy Európai ROM-ot feltegyek, de már egy balkáni is megtenné...
Tud valaki egy tuti leírást S150-re hogy varázsoljak CWM-ot?
-= StarIICraft =- Hell, it's about time!
-
vegyszer
addikt
Indulj ki abból, ami a puszta tény. Ez kínai belpiacos teló. Kínában forgalomba került eszközön NEM LEHET Google play store-t telepíteni.
Ha volt is működő play, azt a frissítés leölte.Keress priviben, kedden egész nap otthon vagyok (7-20 között). Az elérhetőségem megtalálod a nevemre kattyintva
-
cekkk
veterán
Egy gyors kérdésem lenne, amikor telepítem fel a cappa féle 5.3 romot ott a governornál melyiket érdemes kiválasztani? Az alapértelmezettet, hotplug-ot?
-
geza844
aktív tag
Tegnap kiderült, hogy öcsém telefonján megy a bluetooth kihangosítás. Csak az enyémen nem. A 2 teló (A820) egyszerre hozta őket a posta, egyszerre telepítettem őket pontosan ugyanúgy CP5.3-al, csak annyi a különbség, hogy másképp "laktuk be", ami nem hiszem, hogy ilyen hibát okozna, vagyis gyanítom, hogy nekem sajnos hardveres gondom van
DE!
Mivel öcsémnek nincs kihangosítója, gondoltam kicserélhetnénk a 2 telót!
Működik e úgy a történet, hogy mindkettővel készítek CWM-ből egy biztonsági mentést, aztán kicserélem a SIM meg microSD kártyákat, és nyomok egy visszaállítást?
-
geza844
aktív tag
-
vegyszer
addikt
-
geza844
aktív tag
válasz vegyszer #6376 üzenetére
Tehát CWM-ből telepítsem ezt mindkét telón: recovery-update-TWRP-2.4.4.0?
Ez majd lecseréli a CWM-et TWRP-re, amivel készítsek mentést NVRAM nélkül, és azt állítsam vissza microSD csere után?
-
peter710
csendes tag
Szép estét mindenkinek!
A tmall-ról rendeltem A820-at ami meglepően nagyon magyar, tudja valaki hogy hogyan tudom kideríteni hogy milyen rom van a készüléken?
Egy ismerősöm ezt a romot szeretné.Köszi előre is.
-
peter710
csendes tag
Köszönöm a segítséget, esetleg ha tudtok valami biztosat akkor írjatok,
most mennem kell.Szép estét
-
xylevi
tag
válasz cappa72 #6388 üzenetére
errol par mondatot tudsz irni? googleztam, hogy micsoda ez, de nem vilagos teljesen...egy uj feluletet ad es uj funkciokat? vagy ez egy teljesen uj rom? button led-del kapcsolatban olvastam itt a topikban errol, de ott se volt vilagos, hogy mi is ez pontosan...mar eleg jol belaktam a telot az 5.3-as romoddal
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Most hirtelen egy linket tudod tenni ide: [link]
Lényege, hogy külön a framework-res.apk kibontása/módosítása/összecsomagolása/újra rendszerbe tétele nélkül lehet módosítani egy csomó mindent.
Akku kijelzés-t (%-os, "natúr", stb)
A buttonled-et sem kell külön telepíteni, benne van, és jól működik.
Klasz.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
hati
addikt
capa5.3 alatt nem megy a bejövő hívás rezgéssel való jelzése. Maga a rezgés funkció működik a telóban, így nem hw hiba. A pipa ott van a funkciónál, de híváskor nem rezeg, csak "csörög". 5let?
-
Dexxter182
tag
Cappa mester, olyankor mi van ha a live wallpaper update zip azzal szál el hogy: "assert failed: getprop(ro.product.model)==lenovoa820" ?
dark holoval érkezett rom-ot cseréltem le cp5.3-ra (közben volt egy meteos particionálás)
ha jól értem nem gondolja a820-nak.... a telefon tulajdonságainál a820-at ír[ Szerkesztve ]
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
Dexxter182
tag
válasz Dexxter182 #6396 üzenetére
És igen, működött a vissza olvasás, és recovery cserével szépen felment
re hati: Egyébként nekem sem rezeg hívás közben most hogy mondod
Megoldás?
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
janaman01
addikt
sziasztok na végre megjött a teló ...első vélemények a gombsor világitás nem a legerősebb, a képernyő elforgatása nem megy....akksi ki be , akkor se...erre valami más megoldás?
alapsáv a820 v16 2013 03 04
build a820 s139 130422
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
nagyúr
válasz Dexxter182 #6396 üzenetére
A zip-ben nem egyezik a termékleírás.
Szerintem
ro.product.model=Lenovo A820
-nak kellene lennie.Milyen recovery van fent?
@(#6398) janaman01
Lehet, hogy hülye kérdés, de az auto elforgatás be van kapcsolva?
Tedd fel az androsensor progit a playből, az megmondja, működik-e a szenzor[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
janaman01
addikt
válasz cappa72 #6399 üzenetére
ajjjjjjjjj de amaaaaatőőőőőr vagyok
cappa72 mester : nem volt bekapcsolva én marha annyira vártam már és próbálgatom hogy az ki is ment a fejemből ......
szerintem még fogok itt neked sokmindent köszönni.....
az elsö köszönetet már meg is kaptad : Köszi
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest