Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
-
VirsLee
őstag
A gyártástechnológiáról volt szó, hogy az intel vajon versenyképes lesz-e 10nm-en, a samsung 7nm-vel szemben. Amit én csatoltam képeket azok pontosan mutatják, hogy mi a gond az intelnél most a gyártástechnológiával, rég túl vannak a határain és gyárilag tuningolt procikat csomagolnak be 95W-os címkével...
Sokan azt vártuk az "optimization" alatt, hogy javul az energiahatékonyság és a teljesítmény. Te mire számítasz az 5. Skylake generációtól vagy az első 10 nm-es generációtól? -
VirsLee
őstag
-
VirsLee
őstag
Én a helyedben nem lennék ebben annyira biztos
Már most is ordas nagyot kell hazudni a TDP-ben, hogy jól nézzen ki a dolog.
Választottam neked néhány egyértelműen negatívan festő eredményt, ahol talán neked is lejön, hogy mi a probléma forrása. Igazából azt is ráírhatná az Intel a procira, hogy 170W, nem 95W, de inkább szétkamuzza a dolgot helyette, ebből pedig néhányan téves következtetést vonhatnak le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest