Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Az első dolgot nem is tudom honnan szeded, vagy mire alapozod, igazabol Ryzen mellett sincs semmi gondja az nvidia kartyaknak, plusz nem tudom ma mennyire igaz, de éppenseggel a pirosak profitaltak mindig jobban az erős procibòl. Bár manapsag mar tökmindegy a sokszalas procik es a nextgen apik korában.
A masodik dolog is fantazmagoria, 20-25 % különbseg van átlagban az 1070 javara, ez nagyon messze van attol, hogy az 1070 nyakaban lihegjen.
Az utolso dolog meg nem tudom mit bizonyit, mindenki tudja hogy gyartasi nehezsegei vannak az Intelnek, ettől még nem lesz rosszabb az architekturaja, szimplan csak jelenleg nem éri meg.Javasolnam hogy hagyj fel x vagy y cég balvanyozasaval, mert sok jóra nem vezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Star Wars rajongók
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest