- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anor
csendes tag
Hát az hogy zavaró az nem kifejezés, vetttem egy samu 226cw monitort nem elég hogy egy akkora kék ledet tettek a power gomb mellé mint egy jumbojet leszáló refrektora ha kikapcsolom a gépet még villog is!! Éjszaka tényleg olyan mint egy rendörségi villogó
viszont igy elérték hogy a monitort is kikapcsolom amit az előzőnél sosem tettem -
Anor
csendes tag
most komolyan! olcsóbb az előállítása? tovább bírja? vagy mi a ....?
-
Anor
csendes tag
Miért kékszínű led van a legtöbb eszközben?
-
Kiköltöztetek Bánkra?
-
Kinder
senior tag
Nekem TT házam van, és a készenléti ledje egy - valami elementárisan erős - jégkék led.
Régebben az asztalon volt a ház, és kisütötte a szemem a led, úgyhogy lehúztam az alaplapról.
Most már asztal alatt van a ház, így tulajdonképpen mindegy, de nem kötöttem vissza, elég a winchester működés jelző led, ami egyébként egy jóval barátibb erejű narancssárga. -
nike_
addikt
Hányás.
-
guga
Közösségépítő
-
JetiRulez
őstag
Komolyan mondom a DVD lejátszóm ledje világosabban virít, mint maga a TV. Valamit mindíg elé kell tennem.
Érdekes írás. Faternak is ugyanilyen mobilja van. Mind2-en nehezen kelnek fel reggel + az öcsém is.
Kifejezetten álmatlan az egész család. -
guga
Közösségépítő
válasz
Stylewars_kp #29 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
Végigolvastam... úgyvolt h fürödni indulok de elolvastam... elkéépzeltem 20 percembe telt mire feldolgoztam a sztorit
szal lógsz 20 kerek percel
ez amúgy nagyon ismerős dolog az én életemből is én is már jártam párszor így...
-
Godefroy
senior tag
Nagyon jó írás lett, életszerű.
-
guga
Közösségépítő
(egyébként még eszembejutott olvasás közben az is hogy én írtam ezt az egészet csak nem emlékszem rá 9
Ha van szinkron úszás, akkor nyilván létezik a szinkron írás is kollektív tudat alapján, amikor azonos környezetben, azonos elemekből ugyanazt szűrjük le mindketten
Csak én gyorsabb voltam
-
Omega81
senior tag
Amúgy nem értem, miért hagyjátok készenléti módban a monitort... eszik min. 3W-ot, egy gombnyomásért.
-
Omega81
senior tag
Nagyon jó írás!
A 'lény' engem is megtalál... de csak akkor, ha józanul fekszem le aludni. -
Antibazsi
aktív tag
Most lebuktam...
amúgy Tengelic,Tolna megye,tőled kereken 200km
-
duli
tag
Végig fülig ért a szám ahogy olvastam. Nem azért mert beteg a gyereked , meg hogy nem tudtad magad kipihenni, hanem azért mert ugyanezek velem is megestek, megesnek (mondjuk a gyerekek növekedésével ritkulnak majd melátod
) A legjobb ez a bal oldalon nem alszunk dolog hehe , nekem a katonaságnál volt egy szakasztársam aki képes volt mindenkit felkölteni, hogy ne aludjanak úgy mert elnyomják a szívüket . Azóta mindíg ez van az eszemben nekem is mikor a bal oldalamon akarok elaludni és átfordulok a jobb oldalamra .
(egyébként még eszembejutott olvasás közben az is hogy én írtam ezt az egészet csak nem emlékszem rá9
-
guga
Közösségépítő
IP címre mindjárt rákérdezek
-
Antibazsi
aktív tag
Nekem is voltak ugyanilyen problémáim.A monitor egyenesen az ágyra bámul ráadásul készenléti állapotban a villogással egyszerre tompa sipoló hangot is ad ki magából.Hihetetlenül irritáló a nesztelen éjszakában főleg,hogy vidéki vagyok,onnan is a legeldugottabb részről ahol napközben is max 3 autó halad el a ház előtt.+ ott vannak a hangfal és a nyomtató ledjei is.Ezeket egyszereűen egy kapcsolóval ellátott elosztóval szűntettem meg és most már lefekvés előtt mindíg áramtalanítunk.
-
guga
Közösségépítő
válasz
burgatshow #13 üzenetére
helyenként némi hasonlóságot is véltem benne felfedezni.
Mint a mi? Saját írásod vagy magamat plágizálom
-
burgatshow
veterán
Na akkor ezt nézd meg: Toshiba notebook.
Hogy mi a tökömnek kell kapásból 3 led arra, hogy a gép be van kapcsolva:
1. Hálózati áramellátás
2. Be van kapcsolva
3. Akkumulátor fel van töltve.Agyvérzés. Ekkor szoktam a székemet úgy állítani az asztal elé, hogy a háttámla kitakarja.
De filmnézésnél még ezt sem tehetem meg.
Amúgy az írás nagyon jó volt, helyenként némi hasonlóságot is véltem benne felfedezni.
-
cizoe
őstag
Nekem mikor nagyritkán megy éjjel a notebookom (fránya torrent, meg a spontán bealvások..
) a tápegység nagy dög ciánkék led-je bevilágítja a fél szobát... Megfordítani nem fordíthattam, nehogy nekem ott bemelegedjen, így egy (asszemtán vmilyen rágcsálnivaló) dobozában nagyonrég talált rajzfilmfigurás matricával szépen le lett ragasztva... Most már csak a halk "tyüfürgését" ~értsd: csürfögését kell valahogy megoldani, mert idegesítő.
Am. örülök az írásaidnak, két macgyver rész közt üdítően hatott az éjjelemre.
-
Router
őstag
Jó lett az írás, köszönöm!
Pont a hétvégén itt Kecskeméten is nagy szélvihar volt. Barátnőmnél aludtam (volna). Félt a kincsem mert kinnt laknak a város szélén és a ház előtt áll egy nagy fenyőfa, nehogy ránkdőljön ugye. Éjfél van, aludjunk - takaró nyakig felhúz, kinnt tombolt a vihar, Ő hozzámbújik és csimpaszkodik rám - alszik, szorítja a kezem álmában. Engem nem hagy aludni a szél tombolása. Kimásztam az ágyból és vagy fél órát könyököltem az ablak előtti komódon bámulva a vihar erejét
-
Vakegérke
félisten
Most vagy tolulnak a gondolataid, és nagyon gyorsan gépelsz, vagy nagyon sok időd van.
Életem során átéltem hasonló éjszakát. Jó alvó vagyok, de akkor valami nagyon hiányzott. Pont az, ami nálatok az alapritmust adja. Tik-tak, tik-tak, tik-tak...
Hűtlen lettem kétkolompos vekkeremhez, vettem egy ébresztő csodát. Füttyögött, de még cifrázta is. Egyre sürübben produkálta magát, aztán kezdte elölről, csak már sokkal hangosabban.
Ez mind szép, meg jó, csak a csönd lett bántó. Hiányzott a tik-tak, tik-tak, tik-tak...A japánok tücsköt tartanak (vagy csak tartottak) házörzőnek. Ciripel veszett hangosan, de hamar megszokja az ember. A japán meg úgy nő föl, hogy születésétől muzsikál neki a természet hegedűse. Az a poén, hogy a tücsök az ismerős zajokra nem reagál, de ha idegen motoszkál, akkor elhallgat. A háziak ébredése garantált.
Szóval nem volt tik-tak, tik-tak, tik-tak, és ha nem is azonosak, de legalább annyira csapongó gondolatok villogtak az agyamban, mint neked.
Másnap félholtan mentem melózni.Bocs a hosszú bejegyzésért...
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Volt egy asztali hangfalam (Harman Kardon) rikító kék leddel a bekapcsoló gombja mellett. Először elfordítottam, de zavart, hogy a zene másképpen szól. Utána eléraktam egy könyvet, de úgy is zavaró volt.
Majd leragasztottam szigszalaggal, de muszáj volt több rétegben, mert még 3 réteg alól is úgy átvilágított, hogy elterelte a figyelmemetDe az írás nem "csak" a zöld led miatt született.
Nem tudom van e gyereked, de ha lesz, akkor majd te is átéled az ilyesmit. Kattogós, elnemalvós, nyűgös, zavaros gondolatok, aztán 40X felébredős, 20cm-en fekvős, kinempihenős s mégis talponlevős...stb.
A hangulata a lényeg, része a családi életnek
-
Kephamos
addikt
Jó írás, szokás szerint!
[/SEGGNYALÁS OFF/]
Szigszalag? -
guga
Közösségépítő
Igaz, hogy ez nekem nem jutott eszembe
mindjárt törlöm is a posztot, így már értelmét vesztette
Hja, már jeleztem Racénak, hogy rutinból kinyomtam a friss írást címlapra, nem vettem észre, hogy ott a régebbi is.
-
7
addikt
Kapcsold ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Lehalkítom a tévét, kell egy kis alapzaj az alváshoz, berakom a két párna közé a távirgát, s szólok a nejemnek...
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest