Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz RangerFox #214 üzenetére
Nem rossz amúgy, én is a Yakuzához hasonlítom, pedig inkább a GTA-hoz kellene, arra jobban hasonlít, csak a környezet, meg a hangulat húz a yakuzához..
Nem hosszú amúgy, ha nem akarsz mindent megcsinálni 100%-ra, akkor olyan 20-25 óra az egész. Anno én is csak azért vettem meg, mert 1000 forint volt a def edition. Az ilyen vásárlásokban legalább a sztorit le akarom pörgetni, bár ennek az is elég felemás és fura, de egynek jó. Grat a Personához, remélem jön switchre, mert ha nem kénytelen leszek venni ps-t is (a csucsima miatt is )....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz RangerFox #87 üzenetére
Az első fele olyan semmi extra átlag walking simulator, de ne add fel, a történet úgy a játék felétől kezd érdekesebb lenni, ha eléred majd azt a pontot, tudni fogod, mire gondoltam. A környezet szerintem nagyon szép, a zene szintén, a szinkron pedig nagyon profi, olyan minőségi munka az egész. Összességében nekem tetszett a játék, de az a csipetnyi összetevő azért hiányzott belőle, ami odaemelné például egy Firewatch mellé. Technikai oldalról PS4 Pro-n volt egyszer-kétszer kisebb framerate problémám és pár alkalommal lassan töltődött be egy-két textúra, de komolyabb gondom nem volt vele.
-
l.skywalker
félisten
válasz RangerFox #82 üzenetére
Mindenképpen fogok velük játszani. Most a Halo5-t tolom, ha vége, akkor onnan már csak a Reach marad, utána a Gears és a Fable lesz talán az a 2 Xbox exclusive ami még hátravan. De igazából én nem is játék, hanem műfaj alapján válogatok. Néha rámjön a hoppáré és akkor csak shooterrel vagyok hajlandó játszani, aztán meghiggadok és jöhet bármilyen más, hosszabb dolog is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wlac
Ármester
Köszi!
Lassan fogok haladni, mert nálam a játék befejezése a platinát jelenti, viszont nem is nagyon akarok idén újra beruházni (The Last of Us 2, Cyberpunk és egy Resident Evil 2 van betervezve), és még a PS3-omról is van backlogom, amiket szeretnék mindenképp idén letudni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest