- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
RangerFox #214 üzenetére
Nem rossz amúgy, én is a Yakuzához hasonlítom, pedig inkább a GTA-hoz kellene, arra jobban hasonlít, csak a környezet, meg a hangulat húz a yakuzához..
Nem hosszú amúgy, ha nem akarsz mindent megcsinálni 100%-ra, akkor olyan 20-25 óra az egész. Anno én is csak azért vettem meg, mert 1000 forint volt a def edition. Az ilyen vásárlásokban legalább a sztorit le akarom pörgetni, bár ennek az is elég felemás és fura, de egynek jó. Grat a Personához, remélem jön switchre, mert ha nem kénytelen leszek venni ps-t is (a csucsima miatt is).
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
RangerFox #87 üzenetére
Az első fele olyan semmi extra átlag walking simulator, de ne add fel, a történet úgy a játék felétől kezd érdekesebb lenni, ha eléred majd azt a pontot, tudni fogod, mire gondoltam. A környezet szerintem nagyon szép, a zene szintén, a szinkron pedig nagyon profi, olyan minőségi munka az egész.
Összességében nekem tetszett a játék, de az a csipetnyi összetevő azért hiányzott belőle, ami odaemelné például egy Firewatch mellé. Technikai oldalról PS4 Pro-n volt egyszer-kétszer kisebb framerate problémám és pár alkalommal lassan töltődött be egy-két textúra, de komolyabb gondom nem volt vele.
-
l.skywalker
titán
válasz
RangerFox #82 üzenetére
Mindenképpen fogok velük játszani. Most a Halo5-t tolom, ha vége, akkor onnan már csak a Reach marad, utána a Gears és a Fable lesz talán az a 2 Xbox exclusive ami még hátravan. De igazából én nem is játék, hanem műfaj alapján válogatok. Néha rámjön a hoppáré és akkor csak shooterrel vagyok hajlandó játszani, aztán meghiggadok és jöhet bármilyen más, hosszabb dolog is.
-
Köszi!
Lassan fogok haladni, mert nálam a játék befejezése a platinát jelenti, viszont nem is nagyon akarok idén újra beruházni (The Last of Us 2, Cyberpunk és egy Resident Evil 2 van betervezve), és még a PS3-omról is van backlogom, amiket szeretnék mindenképp idén letudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2019 után idén is folytatódik a NGB Az alapszabály továbbra is egyszerű:- mindenki 0 pontról indul- új játék vásárlás...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest