Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az hogy lehet?
Ha elkezded beírni a start menü keresőjébe, hogy media center, akkor nem dobja ki rá? -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a win7 amit kellett feltelepített
Azaz a drivereket feltette? Akkor akár azt is megteheted, hogy elindítod a media centert, és akkor a tv menüpont alatt lefuttatod a beállításokt, és elvileg már nézheted is.
Amugy itt a topic: [link]bzoley: hát nemtudom, nálam nagyoncsak nem működött a vista media centere sw tunerral, és ezt nem csak én mondom, hanem sokszor volt téma a vista topicban is. Persze az más kérdés, hogy meg lehet oldani, hogy menjen, de egy "feltelepítem a vistát, és használom a tunert" módszerral ott nem megy, míg win7 esetében már előre direkt mondták, hogy itt már sw tunerekkel is működni fog, és így is van.
Amugy tudom, hogy nagyon sok mindent le lehetett volna még írni mindegyik részhez, de nem azt akartam, hogy töviről hegyire kivesézzem a dolgokat, hanem bemutassam a módszereket, és mellesleg sosem érnénk a végére, ha mindent le akarnánk írni egybe, és ezt írtam is a cikk végén..SymbianOS: Köszi
Hát az gáz ha nem fér be
de szvsz már találni elég jó külső tunereket is, igaz így pár dologtól elesel(pl felvétel), mint belső tunerral, de ha nincs más megoldás.. -
ádyz
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen, a legujabb.

Nem latad meg?

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kössz

-
ádyz
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Fast & Furious?

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Steam topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát az gáz ha nem fér be
de szvsz már találni elég jó külső tunereket is, igaz így pár dologtól elesel(pl felvétel), mint belső tunerral, de ha nincs más megoldás..