- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Először is köszönöm a Mindenkinek, hogy elolvasta az írásom
mitulabattyi: Elsőre jó ötletnek tűnt a 4×20-as, de aztán rájöttem, hogy túl nagy, gondoltam veszek rá másik kijelzőt a 4×20-ast meg eladom, de aztán a karácsonyi ICD2-es programozó továbblendített így az egész kijelzőt egyben adtam el itt a PH-n
A mostani gépeken minimális terhelést jelent a működése (a régin sem tapasztaltam, hogy fogta volna), A speedfan ami a hőmérsékletet figyeli 0,04%, az LCD Smartie meg 0,00% proci terheltséget eredményez az erőforrás figyelő szerint ( w7 64bit, i5 2500k, 8GbDDR3Lenry: Ha van érdeklődés többek részéről a nyákkészítés iránt, szívesen írok egy cikket ebben a témában.
opeter87: Az nem baj ha kezdesz kedvet kapni a moddinghoz, amúgy is fertőző egy 'betegség'. Tudod kétféle ember van, aki moddingol, és aki moddingolni fog
ofi81: Igen ha veszel egy olyat, csak össze kell kötni a géppel, felrakni az LCD Smartie-t és valami olyan progit ami olvassa az alaplapi hőmérséklet és venti szenzorokat, és használhatod is.
invasio: Irok PÜ-t
Kantorpe: Párszor megkaptam már, hogy fanatikus vagyok, és a beütés is megvan hozzá
. Szerencsére a párom nagyon jól viseli e hóbortomat, de inkább ez mint a cigi, pia, vagy szerencsejáték
AtHoS: Alkatrész árban kb 6e ft körül volt, ha a nyákot nem számolom bele (ebben benne van a háttérvilágítás ledjeinek az ára is).A kijelző 3700ft volt ha jól emlékszem.
Szabadidőm nekem se sok van meló és család/gyerek mellett. Egyébként meg az embernek arra van ideje amire szakítén legtöbbször az alvásból csípek le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- NIOH
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest