- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Először is köszönöm a Mindenkinek, hogy elolvasta az írásom

mitulabattyi: Elsőre jó ötletnek tűnt a 4×20-as, de aztán rájöttem, hogy túl nagy, gondoltam veszek rá másik kijelzőt a 4×20-ast meg eladom, de aztán a karácsonyi ICD2-es programozó továbblendített így az egész kijelzőt egyben adtam el itt a PH-n
A mostani gépeken minimális terhelést jelent a működése (a régin sem tapasztaltam, hogy fogta volna), A speedfan ami a hőmérsékletet figyeli 0,04%, az LCD Smartie meg 0,00% proci terheltséget eredményez az erőforrás figyelő szerint ( w7 64bit, i5 2500k, 8GbDDR3Lenry: Ha van érdeklődés többek részéről a nyákkészítés iránt, szívesen írok egy cikket ebben a témában.
opeter87: Az nem baj ha kezdesz kedvet kapni a moddinghoz, amúgy is fertőző egy 'betegség'. Tudod kétféle ember van, aki moddingol, és aki moddingolni fog

ofi81: Igen ha veszel egy olyat, csak össze kell kötni a géppel, felrakni az LCD Smartie-t és valami olyan progit ami olvassa az alaplapi hőmérséklet és venti szenzorokat, és használhatod is.
invasio: Irok PÜ-t
Kantorpe: Párszor megkaptam már, hogy fanatikus vagyok, és a beütés is megvan hozzá
. Szerencsére a párom nagyon jól viseli e hóbortomat, de inkább ez mint a cigi, pia, vagy szerencsejáték 
AtHoS: Alkatrész árban kb 6e ft körül volt, ha a nyákot nem számolom bele (ebben benne van a háttérvilágítás ledjeinek az ára is).A kijelző 3700ft volt ha jól emlékszem.
Szabadidőm nekem se sok van meló és család/gyerek mellett. Egyébként meg az embernek arra van ideje amire szakít
én legtöbbször az alvásból csípek le.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Szerencsére a párom nagyon jól viseli e hóbortomat, de inkább ez mint a cigi, pia, vagy szerencsejáték