- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Sziasztok
Először is köszönöm a Mindenkinek, hogy elolvasta az írásom
mitulabattyi: Elsőre jó ötletnek tűnt a 4×20-as, de aztán rájöttem, hogy túl nagy, gondoltam veszek rá másik kijelzőt a 4×20-ast meg eladom, de aztán a karácsonyi ICD2-es programozó továbblendített így az egész kijelzőt egyben adtam el itt a PH-n
A mostani gépeken minimális terhelést jelent a működése (a régin sem tapasztaltam, hogy fogta volna), A speedfan ami a hőmérsékletet figyeli 0,04%, az LCD Smartie meg 0,00% proci terheltséget eredményez az erőforrás figyelő szerint ( w7 64bit, i5 2500k, 8GbDDR3Lenry: Ha van érdeklődés többek részéről a nyákkészítés iránt, szívesen írok egy cikket ebben a témában.
opeter87: Az nem baj ha kezdesz kedvet kapni a moddinghoz, amúgy is fertőző egy 'betegség'. Tudod kétféle ember van, aki moddingol, és aki moddingolni fog
ofi81: Igen ha veszel egy olyat, csak össze kell kötni a géppel, felrakni az LCD Smartie-t és valami olyan progit ami olvassa az alaplapi hőmérséklet és venti szenzorokat, és használhatod is.
invasio: Irok PÜ-t
Kantorpe: Párszor megkaptam már, hogy fanatikus vagyok, és a beütés is megvan hozzá
. Szerencsére a párom nagyon jól viseli e hóbortomat, de inkább ez mint a cigi, pia, vagy szerencsejáték
AtHoS: Alkatrész árban kb 6e ft körül volt, ha a nyákot nem számolom bele (ebben benne van a háttérvilágítás ledjeinek az ára is).A kijelző 3700ft volt ha jól emlékszem.
Szabadidőm nekem se sok van meló és család/gyerek mellett. Egyébként meg az embernek arra van ideje amire szakítén legtöbbször az alvásból csípek le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás ROG Zephyrus M16 Gamer Laptop (i9, RTX 3070 Ti) Makulátlan Állapotban!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 32GB DDR5 512GB SSD FHD+ Érintőkijelző Garancia 2026.01.15
- HP LaserJet Toner - Fekete W9004MC ÚJ Gyári Dobozában
- MacBook Pro 14 Apple M1 Pro 2021 16GB RAM 512GB SSD 3K Retina kijelző 246 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest