- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trotter66
tag
Helló!
Van egy kis problémám. A leírás szerint telepítettem a programot, csatlakoztattam a telót, USB hibakeresés bekapcsolva, MTP kacsolat kiválasztva. Csatlakozni akar de nem tud. Nézem a laposonn a driver kontaktálását, ott azt írja, hogy serching preconfigured driver folders, majd driver not found és kezdi elölről. Ezt az Android és a CDC Serial sornál is csinálja. Olybá tűnik, hogy nem telepítette fel a drivert.
Mielőtt a program kapcsolódni akart volna a telóhoz, a telepítés látszólag rendben lefolyt, ahogy a leírásban is szerepel.
Mi a fene van ezzel? Ja igen: Win7 figyel a laposon, és az első sikertelen próbálkozást követően újraindítottam a lapost.
Köszi előre is a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest