Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az oké, de én ezt nem írtam. Csak kíváncsiskodtam.
Itt a fórumon egyes telefonok témájában ahhoz vagyok hozzászokva, hogy a felhasználók nagy része alap tudással bír. Ezért általában igyekszem úgy megközelíteni az adott problémát, hogy mindenki számára érthető legyen.
Leírásokat is általában úgy szoktam csinálni, hogy még a 80 éves nagyinak is tiszta legyen. Szóval távol áll tőlem, hogy ezért bárkit is hülyének nézzek. Szimplán nem végzek kutatást azért, hogy megtudjam az adott fórumtárs mennyire van mélyen benne a témában.
-
törölt tag
Ezt a hozzászólást másnak és másra reagáltam. Konkrétan arra, hogy miért érdekes az FR.
Az meg, hogy milyen kategóriába sorolt keszülékről van szó, édes mindegy. Tapasztaltam. Még márkától sem függ.
Attól pedig, hogy valaki átlagfelhasználó még nem lesz hülye. Erre viszont feljebb leírtam a neked szánt választ. Érdemben felesleges veled tárgyalni, mert mindent személyes sértésnek veszel.
-
-
A szerviz inkább cserél sablonosan alkatrészt akár többször is, mint keresse komolyabban a hibát, illetve annak az okát, ha az nem gyakori, ismert, hanem valami egyedi probléma.
Nem mellesleg, az akkumulátoros üzemidőt kivéve, nem nagyon van gond adott tekintetben a Note8-cal, hacsak a felhasználó alá nem vág szoftveresen. -
törölt tag
Nem feltétlen nálad lehet a probléma, de látom kicsit elmentél más irányba. Mármint nem írtam, hogy te lennél a hülye.
Lehet hardveres gond is, ami a fenti hozzászólásból nem derült ki. Illetve találkoztam már olyan telefonnal, aminél a szoftvereléskor szúrtak el valamit, amin a frissítés csak rontott.
Vagy volt már nálam olyan telefon is (igaz nem Samsung, de nem B brand), ami olyan hibát produkált az egyik frissítésnél, ami teljesen egyedi.
Szerk.:
Egyébként feltételezzük, hogy némileg ez is egy szakmai fórum, és akinek fizikai kötődése van a telefonhoz szintén leírja a tapasztalatait egy adott problémával, témával kapcsolatban.Valamint nincs ráírva az adott felhasználóra, hogy mennyire mélyen ért az androidhoz, telefonhoz. Sokaknak az FR is nagy mumus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 14 Pro 512GB (Space Black)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest