- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spor
csendes tag
-
eclipse006
őstag
Huhh,nagyon jól néz ki a ház,mind kívül mind belül,az irás is szimpatikus.Azért a belsőségek se rosszak Gratula!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
raus
aktív tag
Jo iras es jo haz!
Bar en sem vok oda a plexiert. Inkabb fekete szitas lenne az oldala es azon is egy venti mint a CM-eknel.
De szuper es szepen szereltel.
-
Spor
csendes tag
Az általad leírt hibák nálam nem jelentkeztek, különben beleírtam volna azokat is a cikkbe.
A felső 2db 14cm-es ventire azért túlzás azt mondani hogy: "amúgy sem használnak sokat", az északi hidam 8 fokot emelkedett mikor énis kikötöttem őket, gyorsan vissza is kötöttem őket.www.pc-style.hu
-
pincehely
addikt
válasz TESCO-Zsömle #72 üzenetére
Jól van, ha aktuális lesz akkor megkereslek, egyenlőre nincsen időm egy ilyen projektre. Azét írok egy PÜ-t, hogy megtaláljalak majd.
Köszi előre is.http://kefetemap.deviantart.com/
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
őstag
Nekem is ilyen házam van (K62).
Eredetileg K58-at akartam, mivel nincsen szükségem plexi oldallapra, de karácsony előtt már nem lehetett kapni, így kényszerből ez lett.
Pár hét használat után kikötöttem a felső ventilátorokat, mivel éjjel, vagy nagyobb csendben halk kerregés hallatszott felőlük, ami kicsit idegesített és amúgy sem használnak sokat. A másik, hogy a tápegység beszerelésekor a tápot lefogató fül zárszerkezeténél egy kis pöcök letört, emiatt nem lehet lefogatni vele a tápot. Anyaghibás volt gyárilag..
Ezután be akartam szerelni egy a vinyót, de vagy fél órát szenvedtem, mire meg tudtam mozdítani azt a reteszt, ami a 3.25-ös tálcákat fogja. Bejárattam kicsit, azóta már nem ragad.Összességében szép, igényes ház, a hibái ellenére is.
"Less but better" - Dieter Rams
-
pincehely
addikt
válasz TESCO-Zsömle #69 üzenetére
Ja, hogy ja!
Az előző képen ez nem látszott.
Így más a helyzet.
Én is gondolkodom vízhűtésben, még megoldani, felszerelni egy kis utánajárás után tudnám.
A baj, hogy nem tudom, mennyibe kerül, illetve nyerek-e a dologgal hangban.
Hőmérsékletekkel most is elégedett vagyok, azért nem ruháznék be, hogy a 45 fok 35 legyen.
Szóval mennyivel halkabb egy ilyen megoldás?http://kefetemap.deviantart.com/
-
pincehely
addikt
válasz TESCO-Zsömle #63 üzenetére
Mi történik, ha ne adj isten, fröccsen a kakaó?
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Probber
őstag
Na ez az igazán letisztult ház! Nagyon szép!
De valójában ennek a gépnek a legnehezebb a háza, hisz te is abban élsz!
Jó azaz Enzotech blokk!"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Spor
csendes tag
Eza ház tényleg nagyon könnyű tetszik a vonalvezetése is, olyan letisztult
www.pc-style.hu
-
Spor
csendes tag
-
Valty
aktív tag
Hi!
Ilyen házat szertnék én is venni, május, június környékén, ezzel az írásoddal megerősítetél, nagy köszönet érte
A gyári ventik mennyire hangosak?
-
Spor
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #57 üzenetére
Emlékszem h engem is lenyűgözött az alu Lian-Li-m könnyedsége! Ez sajnos acélbol van, szóval elég nehéz, majd nem emelgetem.
www.pc-style.hu
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ilyet akart Apu venni, de az orrunk elött vitték el az utolsót a raktárból (karácsony elött), és január közepéig sehol se tudtak rendelni. Így történt, hogy erőt vett magán, és megvette kvázi ugyanezt, Lian Li köntösben. Nagy élmény volnt mindkettőnknek. Az összerakott gép teljess súlya nincs annyi, mint a korábbi Chieftec üresen...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LackoMester
addikt
Nekem sem ártana egy kis megújulás. Konfig váltás előtt, széttkapom én is. Azt majd valami kijün belőle.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
kelzsoca
félisten
válasz pincehely #35 üzenetére
Kell vele dolgozni azért
Én szétszedtem az egész házat teljesen, lefúrtam a szegecseket, és darabjaira szedtem a házat, aztán felcsiszoltam, zsírtalanítottam és lefújtam mindent (1x) aztán összeraktam, és újra lefújtam, és az eredményt a képeken láthatod.
Egyébként semmi hókuszpókusz nem volt, boltban vettem festék spray-t (2 flakon) és azzal csináltam.
A lényeg hogy szépen mindenhol fel kell csiszolni, és akkor nem dobja le a festéket.
[ Szerkesztve ]
-
Probber
őstag
Ja! A jó öreg MO-RA!
Egy jó pumpával jó "kis" passzív hűtést lehet belőle csinálni, úgy, hogy minden víz alatt van...
Én viszont szeretem ha kompakta gép és nem "csúfítja" a környezetét, tehát a gépházon belül el tudok mindent rejteni és plexi sincs. Persze mindenkinek más számít, nekem ez.
Ahhoz, hogy majdan MO-RA-t használj (ha ez a cél és ezzel szeretnéd a vized hűteni), fúrnod, faragnod is kell majd ezt a szép házat."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
pincehely
addikt
válasz zsirfecske #41 üzenetére
De nagy alőnye az alsótápos elrendezésnek, hogy mivel a táp nem szívja be a provócesszor hűjét, így halkabban üzemel.
A port meg úgyis megoldom havonta egy kompresszoros kifújással.
A 4 bár csodákra képes
Tudom sokan nem használnák, de ha nem tartod közel a dolgokhoz, akkor kizárt, hogy kárt tegyen valamiben. A ventiket csunyán szét tudja pörgetni, de azokat a kezemmel lefogom, míg kifujatom.http://kefetemap.deviantart.com/
-
zsirfecske
addikt
nagyon pofás ház, grat.
"Tápegységünket a ház aljában tudjuk rögzíteni ventivel lefelé, így a meleg levegő ez esetben kikerül a házon kívülre, nem melegítve a belső légteret."
max a táp meleg levegője kerül ki a házból, de az fent is így van. felső elrendezés esetén viszont a proci melegét viszi ki, ezzel szemben alsó táp azt tudja, hogy a port nagyon szépen behúzza magába. cm690 és cmsilentpro táp kombinációban ezt már sajnos megtapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
Spor
csendes tag
válasz LackoMester #31 üzenetére
Az le lesz cserélve vízre, de ahoz még gyűjteni kell.
www.pc-style.hu
-
Probber
őstag
Na ez is igaz, de az nagyságrendekkel drágább is!
Annyiból meg már inkább egy vastag tripla, aminek viszont nincs helye a házban.
Nagy dilemma ez, nem mintha lenne ilyen házam."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
FRENK1988
veterán
válasz Napfénysüti #30 üzenetére
24ért már lehet kapni az árgép szerint. Más hogy a pixmaniától nem vásárolnék . Iponnál 25,5k
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
LackoMester
addikt
Szép ház, jó kis gép, de az a gyári proci ventil (már bocs) .
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép ház, mennyibe került?
Més que un club!
-
Hunter2
addikt
"GPU 4400 RPM (22%) "
Akkor mennyit forog 100%-on??
-
pincehely
addikt
Van valakinek ötlete, hogy hol lehet találni egy oldalt, ahol leírják a pc ház festés tudományát?
-
pincehely
addikt
Nem megy az olyan egyszerűen faluhelyen
Nah jó lenne hozzá mindenem: kompresszor, festékfúlyó fejek, festéket is tudnék szerezni.
De csiszolgatni, meg amit kellene fejtörést okozna, mivel még nem csináltam ilyet sosem.
Nem mernék ezzel kísérletezni.
Szobafestés ok!http://kefetemap.deviantart.com/
-
F_Zolee
veterán
Én csak azt nem értem mit keres egy ilyen konfigon egy randa gyári proci hűtő?
-
Borgi
aktív tag
Hi
szép ház és velős ismertető, a 3. (csavaros) kép ugye ollózva van valahonnan? mert a kövi képeken feltünt hogy nem giga lapod van hanem Asus ROG
üdv,
BorgiResistance is Futile!!
-
pincehely
addikt
Amit irigylek belőle, az a nagy ventik, és a fekete belső, de azt nagyooon.
-
sirzollee
tag
Csini házikóóó
-
Levin01
őstag
Én még mindíg jobban meg vagyok elégedve a Silverstone TJ07-es tornyommal, ami már lassan 4éve van nálam. Nem is szándékozom lecserélni amíg el ne mtűnik végleg az ATX szabvány
-
AXisBOLD
addikt
bázz, de irigylem most a fekete belet. a pi***ért nem kaptam anno K60-at .
szép ház, grat.
Aurea mediocritas
-
Probber
őstag
Szép, letisztult ház. Tetszik!
A ház tetejében lévő 2x14es ventikhez nincs csomagolva szűkítő, hogy egy 2x12es radit be lehessen oda préselni?"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
pincehely
addikt
Tetszik nagyon ez a ház.
Cm 690-et vettem végül, az ára miatt.
Lehet elpasszolom, és beújítok egy ilyethttp://kefetemap.deviantart.com/
-
malwy
senior tag
Én értelmezem rosszul, vagy hangelnyelő szivacsot adnak az ssd-hez?
Pofás kecó -
JanFe
aktív tag
Jo cikk, a haz is tetszik
"There is nothing permanent except change"
-
félisten
Ez egy nagyon jó ház, az egyik ismerősöm is ebben gondolkodik.
A plexi nincs megrepedve a csavarnál? Elég sok rewiew-ban megemlítik."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Spor
csendes tag
-
őstag
70 Fokos északi, 60 fokos déli híd ?
Nincs ott valami rosszul mérve ? -
atike
nagyúr
Jó kis írás, szép ház. Bár én személy szerint nem vagyok oda a plexi oldalért...
-
motorhead
aktív tag
Ez tényleg szép ház, már így is pofás a belső elrendezés harisnyázás nélkül. A szerelhetősége pedig szintén perfect!
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
DeltaPower
addikt
ha jól tudom ennek a kistesója a k58, plexi nélkül, fekete helyett szürke béléssel, 4 helyett 2 ventivel.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
patex1983
őstag
Jó írás, jó ház
X
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest