Hirdetés

2021. szeptember 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) DEJVID


DEJVID
őstag

Innen amúgy minek rendel bárki? Ha megkapod, és az is jön, amit kértél, akkor is egy moslék lesz.

(#2) Lalikiraly válasza DEJVID (#1) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Most volt nemrég a Főnök inkognitóban című műsorban. Gondoltuk értelmesebbek. Hát nagyot kellett csalódnunk. A panaszkezelés egyenlő, rád rakom a telefont. Ez igen mondom. A nagyfőnök rendesen segget csinált a szájából...

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#3) nemlehet


nemlehet
őstag

Igen nekem is rossz a tapasztalatom velük. Nagyon szegényes a pizza és rossz minőségűek az alapanyagok pedig annyira azért nem olcsó. Marha lassúak és bunkók a futárok. Csepeli vízmű lakótelepen voltam vendégségbe ide rendeltünk tőlük. 3 óra után megérkezett a futár a hideg pizzával amiből 2 nem stimmelt és ahogy a sztoriban itt sem sikerült az ajándékot mellé rakni.
Emellé még ki is lettünk oktatva hogy milyen nehéz megtalálni ezt a helyet... Nem a házat nem találta, úgy ahogy van a telepet... Ami kb 6-8 10 emeletes betonkocka és nem lehet nem észrevenni. Általam ismert összes GPS simán odavisz, de ő nem találta...

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#4) dchard válasza DEJVID (#1) üzenetére


dchard
veterán

Az hagyján, de hogy még az első saját szar tapasztalata után és képes volt másodjára is tőlük rendelni, azt már végképp nem lehet megmagyarázni. Mint anyám, aki az 50. átverés után is visszamegy a CBA-ba, és csodálkozik hogy az 50%-ra leolcsózott akármilyen gyümölcs fele rohadt. Pont mint a korábbi 49 alkalommal. Szerintem élvezi :)

De komolyra fordítva: aki megvesz bármit amihez a Majka a nevét adja...

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#5) ДарСтав


ДарСтав
senior tag

(#4) dchard: Írta, az előző rendelése 2-3 évvel ezelőtt történt, illetve most volt valami Főnök inkognítóban, gondolta egy esélyt megér. Nyilván ha előre tudta volna, hogy semmivel sem lesz jobb, akkor nem rendel tőlük.

A témához: Én utoljára akkor rendeltem tőlük mikor még nem volt ilyen szinten rossz hírnevük, lehetett vagy 5-6 éve. Aztán mikor megindultak a leejtőn, akkor mentek a levesbe. Később tettem egy próbát a webshopjukkal, nagy gond nem volt velük, leszámítva azt a kisebb problémát, hogy az utolsó rendelésem nagyjából 9 hónapja késik. Nem tudom merre jár vele a futár, de lassan jöhetne már...*

*valószínűleg pont akkor kerestek volna mikor egy ismerősömet látogattam, ahol nincs térerő, utána meg emiatt törölték a rendelést.

Kakolookiyam

(#6) Pécsi gyerek


Pécsi gyerek
addikt
LOGOUT blog

Minek veszed át ha nem azt hozzák amit ígérnek :F Plusz ha nekem a kaját nem hozzák ki 1,5-2 órán belül akkor már köszönöm nekem nem kell egyék meg.... :((

Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo

(#7) HyP3b0y válasza dchard (#4) üzenetére


HyP3b0y
senior tag

Még komolyabbra fordítva a szót: Majka 5-6 éve adta hozzá csak az arcát ahogy Gáspár Laci és még egy-két felkért celeb. De a reklámokon/plakátokon kívül nettó semmi köze hozzá.

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#8) D1Rect válasza Pécsi gyerek (#6) üzenetére


D1Rect
félisten

"Kösz, már sütöttem magamnak és meg is ettem."

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#9) dchard válasza HyP3b0y (#7) üzenetére


dchard
veterán

Pont annyi köze van hozzá, hogy az arcát adta egy rakás szarhoz. Abból amit leírsz csak az derül ki, hogy nem a Majka volt az egyetlen, de ettől még semmivel nem lesz jobb a megítélése a dolognak. ;)

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#10) Donki Hóte


Donki Hóte
addikt

Ezt írtad:

Ezzel elkönyveltük hogy velünk többet nem foglalkozunk.

Na, ehhez kellett volna tartani magatokat, dehát akinél az optimizmus 2-3 év alatt felülkerekedik a negatív tapasztalatokon, azt újra és újra meg fogják szívatni :K

18 éve a PH!-n :-) vagy :-( ?

(#11) 8th válasza nemlehet (#3) üzenetére


8th
őstag
LOGOUT blog

Mi az utolsó rendelésünkkor másfél órát vártunk a kajára majd meguntuk és elmentünk a Komjádi Don Pepébe. Ott is várni kellett jó húsz percet amíg elkészült a pizzánk de már nagyban tömtük a képünkbe amikor hívott a kinges futár, hogy ott van a címen. Elég bunkó hangnemben kikérte magának, hogy elmentünk otthonról. Bocs öreg, hogy egy éhségtől hisztiző három éves gyerekkel nem vártunk több mint két órát a hideg pizzátokra... Korábban is megszívattak amikor rokon kislány rendelt magának egy kis pizzát amit televágták erős paprikával. Nem is értem. Kifejezetten kértük, hogy ne tegyenek rá mert kisgyereké lesz. Szerinted? Úgy kellett turkálni és lepöckölgetni róla de érezni lehetett utána is rajta, hogy csípős. Máskor pedig az ajándék két literes Coca Colát nem hozták ki a két darab harminckettes pizza mellé szóval mi szépen leszoktunk a pizza kingről.

"Itt mindenkinek jogában áll hülyének lenni, s a hülyékkel együtt bölcselkedni"

(#12) HyP3b0y válasza dchard (#9) üzenetére


HyP3b0y
senior tag

Fejtsd ki kérlek mi az összefüggés egy étterem reklámarcai és az étterem "minősége" közt.
Nem látom mi közük van a beszerzett alapanyagok minőségéhez, a szakácsok munkájához, a diszpécser talpraesettségéhez vagy a futárok munkaattitűdjéhez.

Nem az éttermet szeretném védeni, szerintem is maximum egy átmulatott este után vészmegoldásnak ennék ott.

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#13) dchard válasza HyP3b0y (#12) üzenetére


dchard
veterán

Szerinted semmi felelőssége nincs abban, hogy a kvázi ismertségével vernek át embereket? Nem is annyira ez a konkrét eset az érdekes, mint inkább a tágabb kontextus: hogy ezek azt képzelik, hogy semmi felelősséggel nem tartoznak a termék iránt, amit reklámoznak, de a pénzt azt örömmel zsebre teszik. Szerintem igenis felelősséggel tartozik az is, akinek az arcával eladnak valamit.

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#14) Somatom


Somatom
addikt

Köszi az írást! Mivel a többieknek is hasonlóak a tapasztalataik, ezért elhelyeztem a tőlüknemrendelek kategóriába.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#15) futo001


futo001
senior tag
LOGOUT blog

Soha nem volt lehetőségem enni a pizzájukból így nem tudom milyen. Egyszer rendeltünk 2017 vagy 2018-ban, azóta se kaptuk meg.
Persze soha nem is kerestek, hogy bocsi...

[ Szerkesztve ]

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#16) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Szutyok banda sajnos, de megszűnni nem fognak, mert viszonylag olcsón adnak "kaját" és a szegényebb réteg a továbbiakban is fog vásárolni itt, hiába van tele panaszokkal a net.

Live-Die-Respawn

(#17) Gargouille válasza HyP3b0y (#12) üzenetére


Gargouille
senior tag

Azért adja hozzá az arcát, hogy így hitelesítse a saját személyével. Vagyis jogosan kötöd össze a reklámarcot a termékkel, hisz a saját arcával próbál arról meggyőzni téged, hogy valóban annyira jó a termék, hogy ő maga is mellé teszi le a voksát, és neked is ezt javasolja.

(#18) Feruendios válasza Gargouille (#17) üzenetére


Feruendios
aktív tag

Jah igen Cookie meg a Majka ket vilaghires shef :D
En mar csak Wolton keresztul rendelek mindenhonnan, ha hideg, izetlen,lassu barmi bajom van a kajaval kerdes nelkul visszakapom az arat vagy valami kompenzaciot.
Szemben azzal ami a magyar helyek megengednek magukkal, legutolso csepp az volt mikor Sushi-t rendeltem( 3 eve onnan rendelunk, azelott sose volt gond) szaraz volt a rizs benne, erre:
“Ma meg erre mas nem panaszkodott, de kikuldenek valakit aki majd vissza visszi es megvizsgalja…”
Mondanom se kell ok megvizsgaltak szerintuk tokeletes, de nagy kegyesen amit elvittek kajat legkozelebbi rendelesemnel ingyen kerhetem.

Aztan meg baszhatod vasarlo konyve meg fogyaszto vedelem ezek a vicc-viccei.

Mac!

(#19) Balika911


Balika911
nagyúr

Évekkel ezelőtt rendeltem innét, és egy-egy összejövetelen is kipróbálhattam a pizzájukat. Hát, olyan kurva szar pizzát még talán életemben se ettem, mint amit ezek csinálnak. Többször is meg kellett kóstolnom, mert nem akartam elhinni, hogy ilyen van.

A többi kajájuk viszont ízlett, bár az utóbbi években hanyagoltam őket.

[ Szerkesztve ]

(#20) Somatom válasza Feruendios (#18) üzenetére


Somatom
addikt

Mire kihozzák a kaját, már a futárt is megenném, ha legalább közepesen át lenne sütve. Mit érek azzal, hogy visszaadják a pénzem?

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#21) Tikakukac


Tikakukac
titán

PizzaKing. Aki innen képes rendelni az vagy burokban él és nem ér el hozzá a rengeteg "vicces" sztori vagy csak szereti ha a péló hegyesebb végén van.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#22) tsiga18


tsiga18
tag

Én is egyszer megpróbáltam rendelni a Pizza kingtől még évekkel ezelőtt, de evés abból sem lett.
Éjszakás voltam a munkahelyemen, este 8 körül rendeltem 1 pizzát tőlük. Este 10 körül telefonáltam hogy merre jár a kajám, elvileg már úton volt. Fél 11-kor telefonáltam ismét, hogy lemondom a rendelést, máshonnan rendeltem, ahonnan kihozták 1 órán belül.
A biztonsági szolgálatnak leadtam az infót, hogy a másik helyről érkező futáron kívül senkit ne engedjen be a telep kapuján.
Éjfél körül kimentem az udvarra, akkor láttam hogy 3 szakadt suzuki swift áll a bejárati kapu előtt az utcán, 8 nem idén barnult egy pizzásdobozzal nézegetett befelé az udvarra, biztos jó étvégyat szerettek volna kívánni.

Ezek után soha többet onnan, ismerősi körben is lebeszélek róla mindenkit.

(#23) Gargouille válasza Balika911 (#19) üzenetére


Gargouille
senior tag

Személyes tapasztalatom nincs velük, sosem rendeltem tőlük, de amikor megláttam a plakátjukon a Majkát, azonnal blacklist-re raktam fejben a céget. Úgy tűnik a hozzászólásokból, hogy jó döntés volt. :)

(#24) Balika911 válasza Gargouille (#23) üzenetére


Balika911
nagyúr

Máig nem értem, hogyan lehet olyan rossz pizzát készíteni, pedig az olcsó mirelitet is betolom ha úgy jön ki a lépés. Erről viszont van olyan emlékem, hogy a felét kidobtam, pedig kaját szinte soha nem dobok ki, max. ha már romlott.

A kollégák egyébként nem értenek velem egyet, szerintük elég jó a pizzájuk.

[ Szerkesztve ]

(#25) kenwood


kenwood
addikt

En kb. 30 alkalommal rendeltem iden az ujpesti etterembol.
90-95%-ban 30 percnel kevesebb volt a varakozasi ido, 1 orat talan egyszer lepte at.
1100 forintos akcios pizzat meg ugyanennyiert frissensultet rizzsel.
A pizza minosege ingadozo volt.neha hozta az atlag 2000 forintos konkurensek szinvonalat,neha sokkal gyengebb volt a teszta.
Azt mondanam, hogy 15-20%-ban kimondottan jo,50-60 % -ban "ennyit meger" es a maradek kb. 20 % volt az,amikor a masnapos kenyerre emlekezteto,baromi szar izu volt a teszta.
Feltetekkel nem igazan volt gondom, hozta az arkategoria szinvonalat.

Egyszer kikuldtek egy gyrostalat zoldsegek nelkul :D

Alapvetoen 1100-at megertek nekem az akcios kajak, az 1500-2000-es kategoriaban mar nem versenykepes nalam, igy par honapja egyaltalan nem rendelek toluk.

Nekem a legnagyobb balhem az volt veluk, hogy minden masodik rendelesre jutott egy random minosegellenorzesi hivas.
Vasarnap delutan csorog egy idegen szam.
Sajat nevet nem mond a no,csak annyit,hogy pizzaking,erdeklodik, jo volt-e az elozo rendeles.
kb. 10 alkalommal hatarozottan megtiltottam nekik,hogy ilyen celokra hasznaljak a telefonszamomat, amire az volt a valasz,hogy a rendszerukben nincs ilyen opcio, a teljes rendelesi adatbazisbol valogat egy szoftver, abbol torolni nem lehet :Y
Elkuldtem fonokhoz,kertem a fonokot,ordibaltam, semmi nem segitett.

[ Szerkesztve ]

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#26) doeeg


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Egyetem utáni első albiba rendeltük (akkor még) barátnőmmel a PK pizzákat tucatjával, vagdostuk le a doboz sarkáról a "10 sarokkal 1 pizza ajándékba" kuponokat :D

De ez több mint 10 éve volt, és frissen szabadult egyetemistaként is az "ennyiért még épp jó általában, ha éhes vagyok" kategória volt. A pizzatészta inkább ilyen lapos kalács volt, a feltétek kérdéses eredetűek és összességében eléggé ingadozott a színvonal, annyit megadtam azért nekik hogy az ígért 39 percen belül voltak az esetek 95%-ban.

Egyszer kihoztak egy tál szenet (szó szerint, lefotóztuk és visszaküldtük emailben hogy ez WTF) gyros tál címén másfél óra késéssel, azóta nem rendeltünk tőlük.

Az hogy Cookie, Majka, Gáspár Laci, VV Béci, és náluk is sokadrangúbb celebk az arcaik, szerintem elég jól pozícionálja őket :D

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#27) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

"Még előtte amikor megrendeltem utána néztem hogy a régi telefonszámom volt megadva, így azt átirattam a rendszerrel."

Nem pontosan értem, mit próbálsz itt közölni. Rendelés előtt, vagy rendelés után módosítottad a régi telefonszámodat az újra?

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#28) mephi666


mephi666
veterán

pár hete rendeltünk mcdonaldsból netpincérrel házhoz: szokás szerint gyorsan kihozták, adja a futár a cuccot... üdítők lemaradtak... mondta, hogy írjak a netpincér ügyfélszolgálatnak, mert ő csak ennyi cuccot kapott... 2mcmoment és 1 happy meal menüből maradtak le az innivalók (amiknek az összértéke kb 2500-3000ft volt) ...chateltem 5 percet az ügyfélszolgálattal: elnézést kértek, kupon formájában tudnak minket kárpótolni, amit netpincérre kapunk meg... teljesen jó lesz :K valami 2600ft-ért kaptunk kupont, amikor 5ezres alatt volt a teljes rendelés kiszállítással (és úgyse az innivaló volt benne a lényeg, mert otthon voltunk, tudtunk mást inni)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29) doeeg válasza mephi666 (#28) üzenetére


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Mondjuk a mekivel nekem már nagyon kivan a hócipőm, értem én hogy eleve nem az atomfizikusok mennek oda dolgozni, és hogy a járvány miatt nagyobb volt rajtuk a teher az elmúlt évben mert mindenki tőlük rendel/elvitelezett amíg nem lehetett személyesen menni, (de amúgy személyesen is mindig van gond :D ) - hónapok óta nem volt olyan rendelésem amiben ne lett volna valami.

Legutóbb eggyel több doboz Nuggetset kaptunk :C De hiányzott már üdítő, krumpli, variáltak a darabszámokkal, volt hogy a blokkot átnézve láttam hogy már a rendelést se jól vették fel pedig értelmes magyar tőmondatokban mondtam hogy mit kérek.

Ja és a régi "mindent megoldunk és ha várni kell akkor sűrű elnézést kérünk esetleg ajándék termék" mentalitás már rég a múlté. Nemrég kértünk édesburgonyát a rendelésben (egyértelműen, nagy szünet után, a menütől külön), visszaolvassa a rendelést, mondom valami nem jó mert eggyel kevesebb nagy krumpli van így.

Azt mondja igen mert a nagy menüben a nagy krumplit átírta édesburira. Majdnem mondtam hogy és azt ki a mamád kérte hogy így csináld, külön kértem, de jó akkor legyen még egy nagy krumpli.

Átvétel után (mint évek óta mindig) szépen leültünk és kicsomagoltunk mindent, de odáig hogy a szendvicsekbe is belenéztünk hogy úgy van-e ahogy kértük, számolunk, csak nincs meg egy nagy krumpli, már a blokkon se.

Odamegyek, mondom heló.
"Jaa, nagyon fontos lenne?" (nem, gondoltam vicces lenne ha kérném, de végül nem kapnám meg). "Be tudnál állni a sorba, nagyon sokan vannak...". Szerencséje hogy csak addig nagy az arcom amíg managert kellett volna hívni, inkább ráhagytam :D ;]

Tudom, úgy kell annak aki ilyen szutykot eszik.

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#30) mephi666 válasza doeeg (#29) üzenetére


mephi666
veterán

nem mondom, tényleg sok itt is a mekis elbszás, de utána jól kezelik a helyzetet mindig :) kizárólag netpincéren keresztül rendelünk tőlük: volt hogy a happy meal-ből lemaradt a játék, akkor kuponban jóváírták egy teljes happy meal árát... máskor pedig már ők rájöttek a hibájukra és telefonáltak, hogy a futár ezt-azt nem fog hozni, de másik futárral elküldték a hiányzó termékeket, aki szintén arra jár... (plusz amit telefonban nem is mondtak: sorry címkével kaptunk egy bónusz almás pitét is :) )

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#31) bLaCkDoGoNe válasza doeeg (#29) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

A '90-es években voltam nyári diákmunkán a Mekiben. Akkor és ott én tényleg azt éreztem, hogy "banyek, itt van Amerika meg a 'Customer is king' mentalitás", annyira komolyan vették ezt a betanítás és a mindennapi munkavégzés során is. (Persze lehet, hogy csak az adott étteremben, ahol én melóztam.) Az egész működési rendszer az én akkori szememnek hihetetlen profin és hatékonyan volt felépítve, a szocializmus sötét barlangjából éppen csak kibotorkálva hatalmas volt a kontraszt. Nagyon sokat tanultam ott az ügyfelekkel való bánásmódról meg általánosságban arról, hogy mégis hogyan kellene szolgáltatni.

Persze az étel minősége olyan volt, amilyen – amióta már nem kell expedíciót szervezni egy rendes hamburger beszerzésére és elfogyasztására, azóta szinte egyáltalán nem jártam feléjük, de ha nagy ritkán mégis egy ilyen gyorsétterembe vezetett az utam, akkor mindig elcsodálkoztam az általános színvonal csökkenésen. Nem arról volt szó, hogy bunkók vagy flegmák lettek volna az alkalmazottak, de abból, amit sok-sok évvel ezelőtt belénk neveltek a kiszolgálással, minőséggel, miegyébbel kapcsolatban, szinte semmit nem tapasztaltam.

Most pláne nem tudom, hogy mi a helyzet náluk, mert már évek óta nem járok egyáltalán ilyen helyre.

"The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] http://www.flickr.com/photos/blackdogone [+] 

(#32) Balika911 válasza doeeg (#29) üzenetére


Balika911
nagyúr

Netes rendelés (Netpincér) ezeket a durva khmm... félreértéseket többnyire megoldja és szerintem gyorsabb is. Olyan szokott lenni, hogy a zero/cukros kólát összekeverik, más csak elvétve.

Ezt úgy általában, Pizza Kingtől évek óta nem rendeltem.

[ Szerkesztve ]

(#33) HyP3b0y válasza dchard (#13) üzenetére


HyP3b0y
senior tag

Szerintem meg ellenkezőleg. Az a te dolgod megítélni mennyire tartod az adott személyt egy cég reklámarcaként hitelesnek. Egy Majka vagy Gáspár Laci akik előadóművészek, soha (vagyis gondolom nem dolgoztak konyhán, bár ki tudja) nem volt közük ehhez a szakmához. A cégnek kellett a népszerűségük, ők meg azt pénzre akarták és tudták váltani. Nekik annyi elég volt, hogy kaját csinálnak, akkor pizzával kell pózolni, kész. Nincs ebben semmi controversial (nem tudom hirtelen erre mi lenne a magyar megfelelő szó), nem rákgyógyszert vagy telefonos gyógyítást reklámoz ami nettó átverés, hanem kaját. A minőséget mégis mivel tudná egy "influencer" biztosítani?
Inkább a te felelősséged, hogy adsz egy ember véleményére olyan témában amihez annyira vagy annyira se konyít mint a hétköznapi ember. Azért mert a Seb. Balázst a merci támogatja, rohansz mercit venni? Persze hogy nem, hülye hozzá, csak a gázt meg a féket tudja nyomni, meg tankolni (néha még ez sem sikerül). De ha Michelisz Norbi vagy népszerű autós arcok (Vályi, becsnepper, stb.) azt mondják hogy a Hyundai mostanában elég jó minőséget képvisel árához képest akkor lehet megnézem a kínálatát és arra megyek rá.

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#34) Skyline15


Skyline15
tag

Nálam netpincér veri ki a biztosítékot mostanában.
Rendeltünk 7000Ft értékben ebédet 11:30-kor. 12:30-kor még nyomkövetés: elkészítés alatt
13-kor ránézek hogy hol van: futárnál kiszállítás alatt... Na mondom jól van, végre megérkezik.
14-kor még mindig kiszállítás alatt, ekkor már azért eléggé kezdtem éhes lenni, felvettük a kapcsolatot netpincérrel, akik megmondták hogy az étterem nem tudta teljesíteni a megrendelést, ezért törlik. Pénzt majd étterem visszautalja, netpincér adott egy 1000Ft értékű kupont.

Ha tudják hogy étterem nem tudja teljesíteni a rendelést, akkor minek váltják át 1.5 óra után "kiszállítás" alatt-ra a rendelést?

Ui: Ez 3 hete volt, pénzt azóta sem kaptam vissza. Netpincér annyit írt, hogy ezt az étterem utalja vissza.

"- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."

(#35) doeeg válasza Balika911 (#32) üzenetére


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Igen, csak netpincér, meg legutóbb amikor néztem még a wolt sem kezeli azt hogy pl. sajtot nem kérek a szendvicsbe (laktózérzékenység miatt), max. kommentbe írhatom oda (de netpincéren azt hiszem már kommentálni se lehet a rendelést, mint ahogy nekem totál eltűnt az éttermek értékelése gomb is, pedig néhányra ráférne).
Amúgy nagyon sok más étteremnél is van ilyen problémám, de van ahol meg simán lehet minimum megírni ha szeretnék valamit, de van ahol +/- gombokkal lehet szerkeszteni hogy mit tegyenek a kajákba/ra úgyhogy gondolom étteremfüggő ez a beállítás.
De azt a havi 1-2 alkalmat elmegyünk McDriveon keresztül vagy az étteremben megvenni, és hazavisszük.

#31bLaCkDoGoNe feleségem dolgozott még egyetem alatt mekiben, kb. 3 hónap alatt már szintet lépett, és valószínűleg pár hónap alatt nagyon jó pozícióba kerülhetett volna, akkoriban (alig 10 éve) még megvolt a színvonal (pedig nem egy elit helyen lévő étteremben volt, hanem a Borároson) nem láttam olyat hogy tévesztés, kihagyás, figyelmetlenség, főleg nem ilyen bunkózás hogy álljak vissza a sorba ha szeretném azt amit alapból kértem... pár perc várakozás után pedig kb. mindig elnézést kértek és kaptam egy fagyit vagy egy kis krumplit pl. Hát ez van, így múlik el a dicsőség.. ;]

[ Szerkesztve ]

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#36) Balika911 válasza doeeg (#35) üzenetére


Balika911
nagyúr

Igaz, ha adott opciót nem teszi külön választhatóvá az étterem, akkor tényleg csak kommentelni lehet. Van ehhez "special instructions" mező (nekem angolul jelenik meg), de semmi tapasztalatom vele.

Utólag szokta kérni, hogy értékeljem a rendelést, ez mintha csak mobilon lenne.

[ Szerkesztve ]

(#37) TheLázs


TheLázs
csendes tag
LOGOUT blog

Nem is értem, hogy lehet ilyenek után még rendelni onnan...

Persze ki van homályosítva a plakát...

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#38) doeeg válasza TheLázs (#37) üzenetére


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Az a szomorú hogy ilyet minden 2. (P.K.-nél nevesebb(nek pozícionált)) étteremben is lehetne forgatni.

Az egyik kedvenc kajáldámnál is forgattak ilyen horrorzenés videót, de amúgy a videóban kb. pár zacskó saláta volt amire rá volt írva hogy mosatlan és ebből levezették hogy mindig mosatlan salátát adnak az embernek, illetve nyilván zárás után mentek amikor a legnagyobb kupi volt (de sehol egérke, meg csótány, mint itt, vagy másfél centis beazonosíthatatlan anyagú réteg mindenen IS mint egyszer egy kínai étterem videójában).
Én covid előtt napi vendég voltam náluk, összehaverkodtunk már a tulajjal, évekig beláttam a konyhájukra (nem nagy az egész), mindig tartották (a körülményekhez képest) a tisztaságot, előírásokat stb.
Beszélt kollégám a tulajjal az egész hacacáré után, amúgy két hét pihit kaptak és jónapot, akkor mondta hogy valószínűleg annyi hogy valakinek kéne a helyük (baromi jó helyen lévő bérlemény, maradjunk annyiban).

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#39) Lalikiraly válasza bLaCkDoGoNe (#27) üzenetére


Lalikiraly
őstag
LOGOUT blog (1)

Akkor lett módosítva amikor az online rendelést leadtam. Rögtön át is írta a számomat.

Számomra az volt az érdekes, hogy azt mondta a nő, hogy mivel nem tudtak elérni, ezért törölték a rendelésemet. A rendszer viszont azt írta, hogy fogadták aztán készítik aztán már a futárnál van a rendelésem.
Aztán amikor erre próbáltam rákérdezni az ügyfélszolgálaton, egyszerűen rámrakták a telefont...

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö nem. Húsos fagyi vagyok.

(#40) kenwood válasza doeeg (#38) üzenetére


kenwood
addikt

Azert remelem, hogy nem :D
Penesz,eger,csotany,egyeb rovarok ...
Jo,nem egy badog-gundel, de azert ez is durva.

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#41) nemlehet válasza kenwood (#25) üzenetére


nemlehet
őstag

Lehet itt is sok múlik azon hogy konkrétan melyik egységből rendelsz. A Don Pepe nagyon helyfüggő, pedig hát elvileg az is franchise lenne vagy mi a szösz. A békási sokáig legendásan tré volt, de az utóbbi időben bejavultak kicsit, de pl az egyik ami kőbányán van mindig elég jó pizzákat tudott csinálni. Pedig szemre-szagra-ízre ugyan abból dolgoznak, csak gondolom jobb a logisztika meg a törődés hogy valami normális ételt készítsenek belőle.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#42) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
senior tag

A PK is valamiféle franchise rendszerben működik, úgyhogy vannak egész elfogadható kajáldáik (állítólag) meg nagyon rosszak is, attól függően, hogy épp miféle sötétbőrű alkalmazottaik vannak. Fater például mindig dícsérte őket, hogy a szír migránsok milyen jó giroszt pakolnak össze náluk. Hozzánk sajnos csak helyiek jutottak. :DDD

(#43) angyalpc2 válasza dchard (#4) üzenetére


angyalpc2
aktív tag

Nyugaton ilyen CBA szintű cégek nem élnének meg.
Még jobbak is lehúzzák a rolót.

Mikor külföldön dolgozók életvitelszerűen kint vannak 2-3 évet vagy többet és haza jönnek mindig ledöbbenek milyen szar szemetet képesek itt kirakni a pultra..kint a selejt szint, kuka.
Ha valami szar tönkrement, térden csúszva cserélik és esedeznek bocsánatért.
Mert ha nem így tesznek és médiát kap kiherélik az illetőt vagy céget.

Itthon? :DDD

Magyarországon nincs fogyasztó védelem.
az amit annak nevezünk az lófing a nyugatihoz képest.

[ Szerkesztve ]

(#44) adlersson válasza angyalpc2 (#43) üzenetére


adlersson
tag

Nem látni, hogy a magyar júzereknek különösebb gondja lenne a Magyarországon terített élelmiszerek minőségével.

A NÉBIH is kiváló az ilyen Max Payne hangulatú videók gyártásában, de nem láttam, hogy akár a hatóságok, akár az egyszeri fogyasztók hatékonyan, gyökerénél fogva próbáltak volna meg fellépni a többszörös visszaesőkkel szemben, akik hónapokig, vagy akár évekig szennyezték szeméttel a boltokat, éttermeket.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#45) mephi666 válasza angyalpc2 (#43) üzenetére


mephi666
veterán

közbenjárásommal a fogyvédelem pár hónapja mégis kirakott egy 150ezres birságot egy szemét webshopnak :D 5ezres vacakkal szívóztak, elállási jogommal nem tudtam élni, nem válaszoltak az emailjeimre se (akkor se, amikor már finoman a fogyvédelmet emlegettem és több hetes határidőt adtam nekik) ...jelentettem őket, elküldtem az egyoldalú levelezést, ők meg finoman megb*szták a szájukat (ott volt a határozatban, hogy azért ennyi az összeg, mert mások is jeleztek a közelmúltban hasonlót és halmozódott) ...oké, kint lehet nem 150ezer forintokban mérik a büntetést, hanem dollárban magasabbról nyit, de valami mégis működik itthon

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#46) doeeg válasza mephi666 (#45) üzenetére


doeeg
senior tag
LOGOUT blog

Házmesterország! ;] :DDD

Amúgy örülök hogy van akinek van vér a pucájában és rászánja az időt erre (nekem legalább az egyik mindig hiányzik, pedig hány ilyennel találkoztam már - de pont ez a jellemző nálam is hogy az ilyen - relatív - olcsó cuccokkal szoktak szórakozni az eladók, hát felőlem örüljenek a hatalmas profitnak, költség gyógyszerre, azért komolyabb/drágább termékekkel még kevésbé nívós boltokban se volt gondom).

"Life is short. Make sure you spend as much time as possible on the internet arguing with strangers about politics +cryptocurrency and virology."

(#47) mephi666 válasza doeeg (#46) üzenetére


mephi666
veterán

10 évvel ezelőtt még én se foglalkoztam ilyenekkel, aztán egyszer eltört valami, amikor a sparban át akartak b*szni a nagy rúd pick szalámival (ezressel többért vitte a gép, mint amennyiért ki volt írva) ...onnantól kezdve úgy vagyok vele, hogy ott rohadjon meg mindenki, aki nem tisztességesen játszik: boltokban simán sztornóztatok mindent a kasszánál, aminek nem stimmel az ára (sparban nagyon gyakori kezdett lenni, hogy fejben nagyjából számoltam kerekítgetve a végösszeget, ami 50-100ft-os határon belül stimmelt is, egyszer pedig elkezdődött a sorozatos tévedés, amikor 500ft-okkal többet kellett fizetnem, mint számoltam... otthon átnézve a blokkot láttam hogy ez-az nem olyan áron ment, mint ki volt írva... attól kezdve már a kasszánál nagyon néztem minden egyes termék árát) ...webshopoknál ugyanez a helyzet: általában nem is szokott probléma lenni, de aki próbálkozik, azt jelentem... tényleg nem nagy ráfordítás, mert kb 5 perc volt összeszedni a levelezést, megfogalmazni a problémám és továbbnyomni a gvh/fogyvédelem párosnak :) ...az is motivál, hogy másokkal is jót teszek, ha az ilyen férgeket szétbüntetik, ami után vagy változtatnak a hozzáállásukon, vagy húzzák le a rolót (üzletben szintén: szórakozik a pénztáros a sztornóval, üzletvezetőt hív, áll a sor, hőbörögnek az emberek... ez se tesz jót nekik és változtatásra kényszerülnek... az emberek meg lássák, hogy ehhez bizony nekik is joguk van ilyen esetben)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#48) Balika911 válasza kenwood (#40) üzenetére


Balika911
nagyúr

"meggyőződése, hogy valaki bosszút akart rajta állni, ezért jelentették be őt a hivatalnál"

LOL, átjött a tulajnak a lényeg. Gondolom, szerinte amúgy minden rendben volt ott, csak valaki nem értékelte a konyhaművészetét.

(#49) kenwood válasza Balika911 (#48) üzenetére


kenwood
addikt

Googleben 4.4 az ertekelese a helynek. Kostoltam, nem finom. Raadasul rantotthusbol felkilos a legkisebb, ami akar jo is lehetne ha darabra fizetnel, nem kilora. Ha nemn udod megenni, elvinned, berakjak egy atlatszo nylonba.Igen, a levest is :D Melosok imadjak, pedig az alap kajak is szarok. Attol, h mocskos, meg lehetne isteni ize, de nincs. [link]

Szakmai kerdesekre privatban nem valaszolok. A forumon sem, mert semmihez nem ertek.

(#50) Balika911 válasza kenwood (#49) üzenetére


Balika911
nagyúr

Én nem próbáltam, mert hallottam róla de sose vonzott, kákabélű vagok ezekhez az adagokhoz. :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.