- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na már pár napja megvan a mikrofon, és USB otg képes telefonnal prímán működik
-
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Hát már érkezik a másik mikrofon, talán holnap ráadásul. De elhiszem neked.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Lalikiraly #11 üzenetére
A videó hangminőség tesztje engem sem győzött meg. Nem mondom meg az okát, csak azt, hogy ennél sokkal jobb minőséget tud a mikrofon. (Én sajna nem tudom letesztelni neked, mert nincsen OTG kábelem.
Találsz róla teszteket a youtube-on. Anno mikor megvettem, az árkategóriájában az egyik legjobbnak tartották a tesztek. Gondolom, ma sincs ez másként. -
válasz
Lalikiraly #10 üzenetére
Közbe megnéztem. Hát engem annyira nem győzött meg. Saját tapasztalatod?
-
válasz
Aprósólyom #9 üzenetére
Na melyik Samson van neked? Azzal is szemeztem előtte. Na tessék. Megnézem a videót, köszi nagyon.
-
Aprósólyom
addikt
Nekem van egy Samson Go Mic mikrofonom és ugyan ezt a témát kerestem a neten kb. 1 hete. Ebben a videóban bemutatják, hogy lehetséges: [link]
De, hogy majd a te hardware és szoftver környezetedben működésre lehet-e bírni mindent úgy, ahogy szeretnéd, azt meg nem mondom. -
válasz
Lalikiraly #7 üzenetére
Igaz, hogy nagyon alma-körte eset, de:
Egyszer viccből rádugtam a Note9-em az irodai Dell Type-C port replikátorra. A billentyűzettől a monitorig minden működött - és itt a lényeg - az USB-s Jabra headset is.
Ami talán módosító tényező lehet, hogy a Samsungnál ott a Dex ami több dolgot rejthet a sima OTG-n felül. -
Nem akartam így ezt írni, de valóban ez az igaz. Főleg az érzékenység. Mivel a nagy bumszli fejben egy jóvan nagyobb fogadótányér van, így az érzékenység jóval messzebbről is ugyanúgy megvan. Ergó míg a kis mikrofont a mellkasra, nyakhoz kell rakni, addig a nagy egy méterről is ugyanúgy elvan.
-
FLATRONW
őstag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Volt egy olyan sejtésem, hogy a méretőből adódóan nem tudja hozni a méretesebb mikrofonok nyújtotta minőséget. Mégiscsak számít a méret.
-
-
FLATRONW
őstag
Egy ilyen külső mikrofon nem lehetne megoldás?
Vagy ezeknek még nem elég jó a minősége? -
-
-
Oldman2
nagyúr
Jól értem, hogy vettél/kértél egy PC-s mikrofont, amit Mobilra csatlakoztatva szeretnél használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok!Már régebb óta csinálgatok otthon tech videókat. A képpel igazából nincs sok gondom, hiszen a telefonom full...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest