Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- Te mennyit költesz havonta kajára?
- A könyvelő szakma halott?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- POCO X6 PRO 5G 512/12 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB (AnTuTu)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
cinemazealot #8 üzenetére
Hali! Nagyon köszönöm, igen a vágóképekre rákell feküdnöm igazad van.
Egyébként szerintem ha egy jobb vezetékes mikrofon lesz, akkor az bőven jó lesz a telefonnal. Megmondom őszintén a plusz hangsávtól még félek.Ellenben egy dologban, ha már némileg szóbakerült. a véleményeteket kikérném.
Kell e az egész alá zene vagy sem?
Van ismerősöm aki azt mondja hogy kell, de engem őszintén szólva zavar.
Szóval dilemma.Utóirat. Forgatási napokon a mosógép ezentúl szünetel
[ Szerkesztve ]
-
válasz
cinemazealot #6 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsot.
Amúgy már van a telefonhoz egy kis jack dugóba dugható külső mikrofonom, a programokkal sokkal jobb lenne a hangja, mert nincs alapjaz. Viszont szerintem darabos a hangja.
Vettem egy gembird csiptetős mikrofont is, de annak csak sima stereo jack je volt és persze hogy nem működött a telefonnal. Így majd tavasszal veszek egy BOYA csiptetős mikrofont, eddig jókat olvastam róla, meg hosszú a zsinórja és megoldódik a probléma.
Igen a live még csak tervben van és igen tökéletesen igazat adok neked, hogy az más szint. Meg legalább ketten érdemes, egyedül elég necces.
Most az előző kolléga tanácsára ráfexek az Instagramra.
Egyébként a kameraállvány rettenetesen sokat dobott az egészen... Egy kategóriát javult. Én nem annyit, de azért na
Egyébként most elvagyok képedve, hogy ilyen kedves és építő jellegű kritikákat kapok. Komolyan jólesik. Köszönöm.
Utóirat! Ha valaki úgy gondolja és hasonló cipőben jár, mint én, akkor egymást úgymond reklámozhatnánk a kiemelt csatornák beillesztésével az oldalunkra a Youtubeon.
[ Szerkesztve ]
-
Hali.
Igen, nagyon sokat segítesz.
Nos én szerintem a tavasszal, vagyis ahogy lesz rendes munkahelyem beruházok egy boya csiptetős mikire.
Namost ezt az instrás dolgot még majd kéne tárgyalni,, holnap nekifekszek.
A kérdésem az lenne, hogy az írásodból olvasva, teis csinálod ezt. Neked mi a csatornád oldalad neve? Ha esetleg Youtube csatorna, akkor nálam a kiemeltek közé beraknálak.
Volt egy srác akivel társultam, hogy úgymond egymást reklámozzuk de egy pár hét után egyszercsak felszámolta a csatornáját, de még a facet is így írni sem tudtam neki. Szóval érdekes volt.Persze csak ha nem veszed tolakodásnak.
Várom megtisztelő válaszod immáron szerintem privátban
-
Szia!
Nagyon nagyon szépen köszönöm hozzászólásodat.
Ezzel most sokkal többet segítettél mint gondolnád.A hangra csak az a megoldás, hogy veszek egy tisztességes csiptetős mikrofont. A kép is talán azért jobb lesz, mostmár állandóan, mert van rendes állványom.
Igen és nem is akarok rögtön milliós nézettséget, inkább a kis magam világát mutatni. Nem azt mondom, mert nekem sem könnyű kitalálni sokszor mit hogy mutassak be, de a kezdeti botladozós beszédtől talán már határolódok.Ja igen a Youtube live, oda viszont erős gép kell. Még a telefonom is jobban viszi. Arra azt gondoltam, hogy barátokkal forgatni live-ot beszélgetős műsort például. De ugye ott nincs vágás. Tehát ezt a koncepciót még kikell találnom. És egyelőre még bőven egyedül csinálom az egészet.
Viszont az instagrammos dologot kifejtenéd bővebben?
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok.VLOG sorozatom következő, azaz negyedik részénél tartunk már.Már többször említettem és most kitérnék néhány...
- Acer Aspire 7 A715-73G-565S vadiúj akkumulátor
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- iPhones 6S 64GB független GOLD / arany
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!