- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
válasz
Vakegérke #41512 üzenetére
Sokat agyaltam a folytatáson, mert még egyszer ugyan ezeket az eseményeket nem lehet leírni, pedig ezek állandó programok a falu életében. Eredetileg a vírushelyzetet nem feltétlenül akartam belevenni (a következő "évad" ugyebár az idei év), de rájöttem, hogy mégis ez lesz a jó irány, ha nem akarok teljesen elrugaszkodni a valóságtól. Eddig minden szép volt, most kell egy kis nehézség is, de persze olyan Pityusan. Ráadásul mivel elég rendesen kiveséztem a mindenféle rendezvényeket, most jobban lehet a személyes történetekre fókuszálni.
Ráadásul az őskori Pityu inspirált egy új és reményeim szerint szórakoztató karaktert. Ő lesz Pipa, a falu bolondja.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Bestbuy játékok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG Ultragear 45GR950QE-B OLED A Győzelemhez! 45 Ívelt Qhd OLED Gaming
- Thinkpad L14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest