Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
moonlight115
üzenetére
Nem zavar a Wolfi, dehogy is! Tudom, hogy csupa kedvességből teszed.

Teljes mértékig egyetértek, a kommunikáció (vagyis a hiánya) az egyetlen probléma. A véleményemet, vagyis amiket itt leírtam, apám is ismeri. Többször is igyekeztem finoman a tudtára adni, de mindig vita lett belőle. "Te nem éltél még semmit", "nem tudod, hogy működik a világ", "az én apám is ilyen volt", "ez a normális, az emberek így működnek", "ha nem fogod fel, akkor alkalmatlan vagy az életre", és ezekhez hasonló kedvességeket ordít az arcomba, akárhányszor megpróbálok egy ügyet a tőlem telhető legbékésebben lerendezni.
Nem vagyok egy gyáva ember, sosem támadok hátulról. Ha valami bánt, akkor annak hangot adok, igyekszem azonnal elsimítani a nézeteltéréseket. Főleg, mivel nem szeretek hosszú időn át haragot tárolni magamban. Az általam itt leírt eseteket mindig béketeremtési szándék, majd az abból fakadó kommunikációs problémák követték.
A rivalizálást illetően is igazad lehet, én is gondoltam már erre. A National Geographic-on lehet ilyesmit látni oroszlánoknál. Viszont sosem az alfahím kezdi a dolgot, így ezzel csak beismeri, hogy én vagyok a jobb.
A lovagi tornán is mindig a vidéki kismiska próbálja legyőzni a bajnokot.Amúgy félreértés ne essék, nem dúl a harc reggeltől estig, csupán vannak dolgok, amik megnehezítik az együttélést (de már nem sokáig).
Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed.

Szerk.: Ööö... milyen különdíjamhoz?

Aktív témák
- PS4 Pro /1TB/ 7016B
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A lovagi tornán is mindig a vidéki kismiska próbálja legyőzni a bajnokot.