Hirdetés
Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz Taknyoshal #7400 üzenetére
Köszönettel fogadjuk hozzászólásod. Egyben remélem, hogy játszótársunk maradsz.
Meglesz a 10.000 hozzászólás, ne félj. De hogy tudd, azt nagyon szeretném én birtokolni. Minden egyes, és sok nulla, a többi szabad préda.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
rarri
senior tag
Köszönöm szépen a jókívánságokat !
Mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok !Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Badman 4ever
őstag
Neked is kellemes estét és jó éjszakát!
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Vakegérke
félisten
rarri: Szép álmokat anyu!
Gergő_: Tutira veszem, hogy Te nem veszed el előlem a tizest.
Érdekes figura vagy. Hallgatsz, figyelsz, nem szólsz.
Jóindulatod mégis érezhető, lásd priviben közölt tanácsod.
Azt is elmondtad hol hibáztam egy barátunk kapcsán, tehát látsz is.
Mondd, miért nem vagy aktívabb?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Gergő_
őstag
válasz Vakegérke #7405 üzenetére
nem tudok mindenhez hozzászólni, de inkább nem akarok. Persze rengeteget olvasom a fórumokat, aztán mégse írok semmit a végén. Szóval szívószállal szürcsölöm a jeges teát és közben csak olvasok, mint egy belső szemlélő.
mint írtam jó lenne egy saját arckép de ahhoz még uszkve 600 db hsz-t kell legyártanom, kitűztem a célt hogy naponta 10-et megcsinálók tehát érdemben is szólok hozzá a szakmai témákhoz, hát majd meglátjuk 2 hónap múlva... -
gamerkiller
senior tag
Sziasztok, jo reggelt' megyek kavet fozni, reggelizni, es utana a kovetkezo megallo belgium. jok legyetek, nem tudom mikor jovok:
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
Mr.Csizmás
titán
válasz gamerkiller #7407 üzenetére
Hozzál csokit
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #7408 üzenetére
Hát igen, a csokit mindenki szereti. Úgyhogy jöhet kamionszám, nem lesz gond az elpusztításával .
Jóóó reggeeelt Viet...nem, hanem Birodalom!
6,75[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #7409 üzenetére
6,75 = ?
-
Infranyuszi
aktív tag
jeggelt
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7411 üzenetére
jeges jeggelt
6,50cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Infranyuszi #7411 üzenetére
magának is
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #7413 üzenetére
Már látom, hogy Liteonka az új kedvenc itt a Birodalomban, ami ki is jár neki, mert ő a Hercegnő.
6,25cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz geprombolo #7414 üzenetére
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7415 üzenetére
Hódolatom, szép hölgy! Hogy van a géped? Megjavították már?
Unalmas délelőtt lesz, csak mi ketten vagyunk a gáton.
Tetszik az aláírásod, nagyon megy a két szövegrész egymáshoz
5[ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz geprombolo #7416 üzenetére
Cija doromboló
nincstúljó napom Nyafis vagyok
sok a munka és nem telik az idő
a gépem a hétvége fele lesz kész elvileg.. de én úgyis csak szeptember 3.-án este megyek haza, úgyhogy addig rá is ér. Aztán meg 5.-én jövök vissza, és olyan 9.-10. fele megyek végleg haza
már nagyon váromés nem lesz unalmas délelött, sőt, izgi lesz, mertmár ketten vagyunk a gáton :c)
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #7416 üzenetére
3-an, de magatokra hagyhatlak
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7417 üzenetére
Ha jól értem, nem pont ott dolgozol, ahol laksz, igaz? De az jó, hogy sok a meló, mert van forgalom. Ha van forgalom, akkor pénz is van. Ha van pénz, akkor van miből kifizesd a javítást a szerelőnek, hogy hazavihesd a gépedet, hogy aztán otthonról is tudjál velünk csevegni Ja, és dobhatnál még magadról valami képet, mert az a tüzes az nagyon elmosódott, nem sokat látni belőled. A látványos, de nem látható tipikus esete.
Mr. Csizmás: Köszi, nem fontos, ha nagyon magunk akarunk lenni, majd átmegyünk privibe, addig meg jó, ha minél többen vagyunk.
4,75[ Szerkesztve ]
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #7418 üzenetére
megne próbálj elmenni ! :c)
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz geprombolo #7419 üzenetére
Budapesten lakom és a várgesztesi villaparkban (www.villapark.hu) dolgozom .. még kb 2 hétig , szakmai gyakorlat :c)
Amúgy nemtudok képet feltolni már, mert erre a gépre nem menthetek meg ilyenek, meg nemis van másféle max a tüzes. De infranyuszi néven szerintem megtalál iwiw-en,aki szeretne meglesni. :c)Képzeljétek el, hozott ide a recepcióra 1 tálca sütit az egyik cukrász :c))))) úgyhogy már várom a reggeli pillanatát !
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7421 üzenetére
Szegény te, csak egy pillanat a reggeli? Akkor nem sokat érsz a tálca sütivel
És a két hét után hol leszel? Mész másik csengőt elrontani valahova?[ Szerkesztve ]
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz geprombolo #7422 üzenetére
:c) Nem, mostmár vigyázok a csengőkre :c)))
Utánna megyek haza és majd keresek valami hasznos munkát a következő félévre, mert ügye a szakmai gyakorlatomat mivel most letudtam a nyáron,ezért szeptembertől szabad vagyok :c) -
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7423 üzenetére
Gondolom valami olyan munkát keresel, ahol lehet terjeszteni a Pingvinbirodalmat? Meg kyrabaybee hagyatékát ápolgatni? Ehhez persze számítógép is kell, emrt mindez nélkülünk nem megy
4,25
szerk: be kell jelentkezzek az asszony iwiw-jére, hogy megnézzem a saját loginomat, mert nem használom, de mindjárosan menni fog és megnézlek magamnak[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
megnéztelek
GTA SA multi?? ne csak CS-zz, meg L4D
-
Infranyuszi
aktív tag
mijaza GTA SA multi ?!
meg mi az a 4,25?! -
Mr.Csizmás
titán
válasz Infranyuszi #7426 üzenetére
GTA San Andreas
tedd fel.
GTA SAMP 0.2x
ezt googlizd, tedd fel, és gyere függni"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Gergő_
őstag
te tényleg lány vagy
"aszittem" valami viccet művel valaki a kyrabaybee topik lakóival -
Infranyuszi
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #7427 üzenetére
namajd ha meglesz a gépem .c)
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7426 üzenetére
Te lyány, ilyen kicsi pohárral én nem villognék , a pohár nálam a korsónál kezdődik . Az egy másik dolog, hogy csak bort iszom . Viszont jó a tetkód, teccik nekemnek. Jó helyen van. És jó az irányultsága
Nehogy mellreszívd!
És már csak 4! Vakegérke már biztos kitalálta volna, hogy mit is számolgatok, a múltkor is rájött kapásból. hagylak egy kicsit gondolkozni.[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
Üdv és szépjóreggelt a topiklakóknak! Lehet meg fog halni a laptopom:S Még nem tudom mi a baja, de random produkálja, szóval kicsit para van... lehet, hogy egyszercsak eltűnök hirtelen
-
Gergő_
őstag
ja jó a farod,de az ugye ilyen turbo rágos tetu?
-
Infranyuszi
aktív tag
a tetkó csak henna
majd ha találok valami fasza megbízható embert aki jol dolgozik és baráti áron, akkor kiüttetem mindenképp :c)
köszönöm amúgy a kedves szavakat -
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #7431 üzenetére
tag leszel?
borra én is rászoktam már
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz geprombolo #7431 üzenetére
a sörlikőrt nem isszuk korsóból,te :c)
és a pohár tényleg kicsi, viszont újratölthető -
geprombolo
őstag
Ejnye, nem illik így beszélni a Birodalom egyetlen hercegnőjével! Ezt úgy kell mondani, hogy "csinos a hátsó domborulatod"! Nem ló ő, hogy fara legyen! Több tiszteletet kérek a Hercegnő iránt!
3,75
#7435 Mrsizmás: tag már voltam, nem tűnt fel, hogy annál már feljebb vagyok?
#7436 Liteonka: marha strapás annyiszor töltögetni...[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #7437 üzenetére
vagyis senior tag.
tag-fanatikus-senior tag ha jól tudom.
#7436 Liteonka: üvegből is lehet inni
[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #7438 üzenetére
Talált süllyed.
Így van, a leg praktikusabb dolog az üveg. Lehetőleg jó nagy. Apropo üveg, a múltkor mutatta, hogy valami fiatalok egymás fején próbálták eltörni az üveget, persze hótt kóma volt mind. Eredmény: betört fej, ép üveg, mert ez nem mozi.
3,5[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz geprombolo #7437 üzenetére
elsőre ez jutott eszembe más nem, a mondatamat nem szoktam cizellálni
elnézést a hercegnőtől. -
Infranyuszi
aktív tag
Drágák vagytok :c)))
doromboló, mi lesz 3,5 óra múlva?! -
Gergő_
őstag
válasz Infranyuszi #7441 üzenetére
senior tag lesz
-
geprombolo
őstag
válasz Infranyuszi #7441 üzenetére
Nem óra, hanem nagy hsz, vagy azzal egyenértékű kis hsz. Mindig elveszítem a linket, ahol le van írva, hogy a rangok mennyinél érhetőek el, meg melyik hsz mennyit ér. Az off topicban 0,25 az értéke (vagyis itt), az üzleti 0,1-et, a szakmai hsz meg 1-et.
2,25cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
negyedes
addikt
Szep jo napot topiklakok.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
geprombolo
őstag
válasz negyedes #7444 üzenetére
Jó napot nekednek is. Nincs kedved egy szmájliértelmezés megalkotásához? Tökéletes hozzá az idő, meg minden. Tele hassal már nem megy olyan könnyen, mert elnehezülnek az ember szempillái, meg az agya is. Itt az értelmezendő kód:
Mindjárt én is alkotok. Ja, Taknyoshal kolléga is csatlakozhat
2[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz geprombolo #7446 üzenetére
geprombolo, mesélj az életedről, és a munkádról
(gyűljön a hsz. )
-
puttputt
őstag
válasz Badman 4ever #7376 üzenetére
A billentyűkiosztáshoz:
Most épp úton vagyok -visznek-,úgyhogy mivel K800i-ről írok,olyan,mintha smst...Hehe.
Hódolatom -pingvinolatom- a Hercegnőnek ezen a fullaszto napon,geptordelo barátunknak meg hajrá a hsz.-ek terén!
Visszatérve;Vannak kínai barátaim-dolgoztam a laptopjukról,3 féle nyelvjáráshoz külön bill.kombinációk..pff..ja,ha angolra váltottam,folyton visszakapcsolt pl. mandarinra egy idő után magától,hehh...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
geprombolo
őstag
válasz Mr.Csizmás #7447 üzenetére
Á, nincs nekem arra szükségem. Meg tisztességtelen volna. Inkább gondolkozom egy értelmezésen:
Ma elérem a szeniorságot
és senki nem veri ki a fogamat miatta, mert rendes csávó vagyok
sok dolgom van ma, nekiestem az előszoba kifestésének
baromi sok dolog van vele, mire kiürítem annyira, hogy a létrával lehessen közlekedni
de sebaj, ha nem csinálom, sosem érek a végére, így inkább teszem a dolgom
és ügyes leszek, a fal meg csodás fehér!
1,75cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Taknyoshal
tag
Betévedtem ebbe a topikba, és látom megy a móka.
szmájlikkal kell kommunikálni
hogy ez mire jó csak kyrabaybee tudja
de Ő már sajna nincs köztünk
de ezért ne csüggedjetek
és végre kész az első kódfejtésem.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs