Hirdetés
Aktív témák
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #45568 üzenetére
Ma már volt egyszes kedvenc költőm verse, rádupláztál, én most rátriplázok. József Attilából sosem elég.
Szirtes Edina Mókus - feat Kowalsky and Jammal - József Attila: Bolyongok
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #45588 üzenetére
Egy testvérpárból áll a banda ahogy a Greta Van Fleet-ben is. De ők még rátesznek egy lapáttal, hiszen Josh és Jake Kiszka ikertestvérek és fiatalabb testvérük Sam is a csapat tagja. Ha már ők név szerint említve lettek akkor a negyedik tag se maradjon ki: Kyle Hauck, ő nincs rokonságban a tesókkal.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #45594 üzenetére
Ez meg fülekre.
L'Art Pour L'Art Tarsulat - Fületlen Fiú
Nekem is ez jött ki, na de mi értelme van Áginak nevezni egy fiút?
-
Vakegérke
félisten
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #45596 üzenetére
Reméljük azért megmarad jó fiúnak.
Nem ismerem a fordító működési elvét, de lehet nem ugyanazt adja minden felhasználónak.
Ami linket küldtél, meg amikor én néztem is meg ugyanezt mutatja.
-
Vakegérke
félisten
válasz frem1790 #45597 üzenetére
Te nyertél. Waterfox-ot használok. Kíváncsiságból ugyanazzal a fordítóval rákerestem a szóra Edge, Firefox és Chrome alól is. Mindhárom a eredményeként az Ági fiú jött ki. Szóval az én böngészőmmel van valami defekt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #45598 üzenetére
Egy jó fiúhoz rendes lány vagyok, találtam is egyet!
Szűcs Judith - Kérem, Én Rendes Lány Vagyok
Nem értem. Kipróbáltam a Deepl fordítóban - szakmai körökben ezt tartják a legjobbnak - az sisakos fiúnak fordította. Azt hiszem még mindig ez állhat a legközelebb az igazsághoz, hiszen a klipben kalap van a fiú fején majdnem végig. Még mindig több köze van hozzá mint az Ági fiúnak, vagy a szentélynek.
Na de több szót ne vesztegessünk erre, a lényeg, hogy a zene jó volt, tudnak muzsikálni a finnek.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest