Hirdetés
Aktív témák
-
frem1790
őstag
-
Vakegérke
félisten
válasz frem1790 #42512 üzenetére
A fiú sziklája legendás, mióta egy legény feláldozta életét az apja egészségéért.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #42519 üzenetére
Na ilyet sem láttam-hallottam még, az egy basszusszájharmonika volt, vagy micsoda??
De remek volt az a lényeg. A címről nekem a kán-kán jutott az eszembe, de a következő dal inkább csak a címében emlékeztet rá.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz frem1790 #42520 üzenetére
Ennek nagyon samba "íze" volt. Gloria is megénekelte.
Ami a harmonikát illeti, nevelőapám egy Piccoloval csodát tudott művelni. Tőle tudom, hogy másfélék is vannak, de csak akkor láttam a többit, amikor NET-em lett.
Egy kis bemutató.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #42521 üzenetére
Nem semmi, az ember mindig tanul valamit.
A kubai szármázású Gloriától érdemes még egy számot meghallgatni. Hasonlóan az előzőhöz pörgős latin zene, még a karrierje elején a Miami Sound Machine-ben énekelte először.Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #42523 üzenetére
Fiatalos, pörgős tánc a konga, de az eredeti konga még az öregeknek is megy, figyeld hogy adja a ritmust Tamás bátya.
Candido Camero - Bobby Sanabria - The Conga and Bongo Drum in Jazz
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Vakegérke
félisten
Ha jó a fordító, akkor a cím: Mondd meg a mamának.
A következő dalban inkább a mamának kellene elmondania valamit.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz frem1790 #42534 üzenetére
Szerintem az anyához írt dalok közül ez a legszebb. Lennon szerzeménye, ő is énekli, de szerintem Barbra előadásában szívhez szólóbb.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
frem1790
őstag
válasz Vakegérke #42535 üzenetére
Nagyon szép dal, halgassunk meg egy duettet is Barbarától.
Donna Summer - Barbra Streisand - No More Tears (Enough Is Enough)
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest