- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Ez az ügyfélkapus bohóckodás még mindig nem az igazi, két beérkezett fantom levél
-
knight42
csendes újonc
-
Fecogame
veterán
Amikor 15 perc munkáért (köszönéstől köszönésig számolva) elkérnek 60ezer Ft-ot, majd kiderül, hogy az elvégzett munka egy sz*r.
Jöttek lemeztetőt javítani, persze nem sikerült kivitelezniük hibátlanul, jöhetnek vissza. Megcsináltam volna én is, de hát nem akarok én leesni a tetőről...
-
kraftxld
félisten
Suttyók akik a bicikliutak mellett eldobálják a műanyag tasakokat amiből az energiagélt szívják....
-
kraftxld
félisten
Greenwashing a föld napján...
-
pontazire
tag
A rutinszerűen a bevásárlókocsiban hagyott blokk. Mert nem kell az már.
Én a következő vásárló vagyok, nem takarító, hogy más szemetét kotorjam ki a bolti szekérből! Ha szemét, akkor dobd ki, tahókám. -
kraftxld
félisten
Mai dörmögés:
Hogy a Wise nem minősül belföldi pénzforgalmi számlának. -
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
5000Ft-os iparkamarai védelmi pénz
-
totron
addikt
Ha biciklivel vagy a csomagtartónak meg is van a feladata: kamion akksival kell felvértezned magad, hogy a xeonparty méltó résztvevője lehess. 10/7 baszik kijönni reflektor üzemmódból ha közeledtek, nem baj, ha nem látsz lófaszt sem, őt nem zavarja...
-
stevve
veterán
Rolleres, aki az egy darab balra kanyarodó sávban is mellém jön és jobbról előz miután már a kanyar közepén járok. Úgy látja, mintha álló sor lenne, ami 20-szal kanyarodik?

-
kovy79
őstag
-
kenwood
veterán
Az normalis, ha az alson mas az ido. Kozelebb van a fold kozeppontjahoz,ott picit mashogy gorbul a terido.
-
kraftxld
félisten
A sok hülye aki ilyen időben is helyzetjelzővel, vagy hozzá még esetleg első ködlámpával megy csak az autópályán.
Gondolom ők nem tudják, hogy így nincs hátsó világításuk
-
kraftxld
félisten
Karácsonyi reklámok és boltok fullon tolva mikulással / szaloncukorral November közepén
-
Tomasz72
aktív tag
Közös járda/kerékpárút. Ha elmész mellette ( nem szaguldok, kb 8 km/h-val ) akkor a kurv@ anyámat, ha csengetek, 50 méterről, akkor mit csengetsz, a kurv@ anyád!? Ugyanitt, négyen mennek egymás mellett, csing-csing...
Párosával összeütköznek, széthullott a narancs, a kurv@ anyámat megint... -
kraftxld
félisten
A budai arborétum ami hétköznap 8 és 18 között van nyitva, hétvégén amikor mentem volna akkor nincs

-
pozsoka
senior tag
Írok a hirdetőnek, hogy megvenném a termékét, de nem válaszol, és továbbra is fent van a hirdetés hetekig.
-
zitrone88
aktív tag
-
kraftxld
félisten
-
zitrone88
aktív tag
-
kraftxld
félisten
Ezek az új tejes / üdítős üvegek, a kupakokat nem lehet teljesen lecsavarni és ott fityeg
-
kraftxld
félisten
Hát lehet...
De a Ferihegyi reptérn is megérne itt egy bejegyzést, a szar közlekedéssel, a taxismaffiával, okádék bagó szaggal, hitványnál hitványabb kajáldákról nem is beszélve, legalább egy lángosos /pörköltes stand simán lehtne ha már ungraische folklór van
Busszal utasokat szállítunk leszállás után, lassú csomagozáson keresztül, pökhendi vámosokon át.... mindegy, balkán legalja -
UnA
Korrektor
-
pozsoka
senior tag
Kanyargós hegyi úton lefelé gázt nyomó autósok.
-
kraftxld
félisten
A reptéren securitys morcos norvég hölgy aki elvette a lekvárt mert folyadék.....
-
zitrone88
aktív tag
Rendkívül b.ssza az ocd-m a wc-be akasztható basz (abba bele se menjünk, hogy nincs egy neve, amivel normálisan lehet rá hivatkozni), hogy van benne többféle hatóanyag vagy nemtom, vegyük a 4 golyósat. Van két rózsaszín és két kék benne. A két kék kékre festi a vizet, látod, hogy működik. Aztán elfogy, de csak a két kék, a rózsaszín meg még hetekig nem, amikor a kék elfogy, akkor ezek szinte ugyanakkorák, mint új korukban. Most akkor cserélni kell? Vagy így is hatékony? Egyáltalán melyik mit csinál a budimmal? Miben különböznek? És tökmindegy, milyen fajta, ha több részből áll, akkor az egyik biztosan mindig sokkal később kopik el
-
pontazire
tag
-
kraftxld
félisten
Most betonozták be mindenhol az önkiszolgáló kasszáknál, hogy csak a blokk vonalkódjára enged ki.
Ugyanitt apróság ami felcseszi az agyam:
Az önkiszolgáló pénztár kijáratnál a béna vonalkódolvasó, a bénázás mindennel amiért a segéderőt kell hívni, vagy a folyamatos "vegye el a cuccait" bemondás még akkor is ha pakolok és változik a súly a mérlegen.
-
kraftxld
félisten
Lejáró hűségpontok
-
kraftxld
félisten
Streaming szolgáltatók fizetett bújtatott reklámcikkei a hírportálokon.
-
kraftxld
félisten
Pedig tuti meg lehet őket találni valahol

Mai duplázás:
Snooker verseny döntő van, és az Eurosport nem adja. Valami hajókergetőzés szerintük fontosabb.
Úgyhogy az itv4-en nézem stream-elve, itt meg köhécsel a közönség ezerrel, plusz a frame-k közötti reklámok mindegyikében van egy kötelező néger
-
pozsoka
senior tag
Amikor látok egy filmrészletet a tiktokon, ami tetszik, és megnézném, de tíz filmből kilenc egyik streaming szolgáltatónál sincs fönt, pedig négyre is előfizetek.
-
kraftxld
félisten
Android alkalmazások amik csak egy web wrapper és semmi hasznuk nincs.
-
Kergeboci
aktív tag
Ugyan nincs ra kulon szabaly, de gyakorlati alapon gyalogosan is a jobb oldali kozlekedest preferaljuk. Kiveve Te. Neked csakazert is szembe kell menned mindenkivel.
-
kraftxld
félisten
Mobilos alkalmazások ahol a funkciók nagyrésze csak egy webes wrapper és csak átdob a böngészőre.
-
pontazire
tag
Én még ipszilonozás közben is visszaveszem a tompítottat helyzetjelzőre, hogy ne világítsak be a házakba.
Meg amikor rámpán jövök fel egy parkolóból, akkor is, mert szemben tízemeletes van, és belőnék a másodikig.
És amikor megállnak (nem forgalmi okból), de bekapcsolva hagyja a tompítottat. Én meg találgathatom, hogy mire készül, mikor fog kivágni elém keresztbe. (amúgy erre van is KRESZ-szabály: tilos.) -
zitrone88
aktív tag
+ amikor totál el van állítva a tompított magassága, és vakít, mint az istennyila, és soha de soha a büdös életben nem merül fel benne, ha valaki mögé áll a piros lámpánál éjszaka, hogy az nem normális, ha megvilágítja az előtte álló oldaltükrét, neadjisten a középsőt

korom sötétben, szemből persze még finomabb, ha gondolkodna, ott is feltűnhetne neki az útszéli fákon.. De miért foglalkoznának másokkal, miért tennének két szalmaszálat is keresztbe a másikért. És itt elérkeztünk az offtopichoz, hogy nem apróság, és felcseszi az agyam, hogy az egész emberiség szarik a másikra. (Tisztelet a kivételnek. Én pl vagyok olyan előzékeny barom, hogy városon belül lejjebb állítom a tompítottat, valamint, ha valaki előttem parkol sötétben, átnyomom helyzetjelzőre, hogy lásson valamit szerencsétlen, és egyebek..) -
vince
őstag
Ha a gépjárművezető nem használ irányjelzőt, vagy csak az utolsó pillanatban indexel.
Tompított fényszóró helyett ködlámpával közlekedők, különösen esőben!
Mikor a leheletnyi ködben ködlámpát és ködzárófényt kapcsol az embör és az utóbbit nem képes lekapcsolni, mikor közel érsz hozzá és akár percekig mögötte haladsz. -
kraftxld
félisten
A gyerek angol könyvéhez 2022-ben CD-t adnak
Még szerencse, hogy az ezer éves laptopomban még van optikai meghajtó, és át tudom másolni
-
Tomasz72
aktív tag
Gyerek, csomag a karodon. Szarakodsz a bevásárlókocsival, hogy visszaküzd a helyére, és végignézi, ahelyett, hogy "jó napot kívánok, milyen érme van benne?" kérdést feltenné...
Rühellem ha egy étteremben letegeznek...
Melóhelyen csak a talpam látszik ki a gépből, de odajön, hogy Tomi ráérsz...?
Meg nyári esténként, nyitott ablaknál hallom milyen drága a benzin. Állítható, üvöltő kipufogóval tudatja mindenkivel, hogy mekkora gizda, vett egy 100000 lóerős szart, amivel a két lámpa közötti 60 métert 1.4 sec alatt meg tudja ugrani... -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
tope
addikt
-
qnadam
veterán
-
pontazire
tag
Hogy benne hagyja a blokkot a visszatolt, visszaláncolt bevásárló kocsiban a parasztja. Engem meg szemétszedőnek vettek fel a Lidlhöz, mi?!
-
kraftxld
félisten
Apple matrica a kocsi hátuljára ragasztva.
-
qnadam
veterán
-
fatpingvin
addikt
-
Somatom
veterán
-
qnadam
veterán
éjjel-nappal reflektorral járó motorosok?
-
Somatom
veterán
-
fatpingvin
addikt
-
törölt tag
Elolvastam a hozzászólások nagyját, és csak röhögtem rajtatok, hogy olyan dolgokkal fel tudjátok cseszni magatokat, amik mellett simán el lehetne menni, vagy nagyon pici energia ráfordításával meg lehetne oldani, elkerülni!

-
Egon
nagyúr
A rohadt eltűnő
10-es villáskulcs4-es imbuszkulcs... -
fatpingvin
addikt
emberek akik a súly és tömeg fogalmait feelcserélhetően használják: "egy kiló a súlya".
emberek akik az olvadás és az oldódás fogalmait felcserélhetően használják: "felolvad a cukor a kávéban"
tesó értem én hogy a nyolc általánost végzett nagyanyádtól ezt hallottad de ez a minimális igényesség legyen már meg, köszi
főleg amikor elvileg termtud végzettségű polgártárstól hallom. -
fatpingvin
addikt
-
zitrone88
aktív tag
-
Flashback
veterán
-
kraftxld
félisten
Fagyizók ahol dekára mérik a fagyit, és 5x annyi időt baszakodnak a mérlegezéssel.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
kraftxld
félisten
-
zitrone88
aktív tag
a tejkaramella oldalába ragadt papír
-
weiss
addikt
-
weiss
addikt
A kallerek, akik újabban elkérik a személyit akkor, ha online teljesárú jegyet vettél.
-
kraftxld
félisten
Akik a kilót használják amikor 100-ra gondolnak.
Akik 0 helyett a o-t vagy O-t használják számoknál. Jóó reggelt, ez nem írógép, itt már van rendes 0
-
mephi666
nagyúr
-
totron
addikt
-
mephi666
nagyúr
attól kapok agybajt, hogy alig lehet már rendes cukros üdítőitalt meg szörpöt kapni
nemrég néztem, hogy a nagy kedvencem, a kinley tonic is már édesítőszeres lett... szörpből meg a pennyben sokáig volt viszonylag olcsón bino szörp, de a héten ez is eltűnt és valami édesítőszaros szutyok van helyette... rühellem az édesítőszerek ízét -
totron
addikt
-
kraftxld
félisten
Az android telefonok storage kezelése.....
-
kraftxld
félisten
Legacy TV szolgáltatók (Vodafone / T-home, stb)
Ahol az SD felbontás még az alap ami valami 720p alatti förmedvény.
És pluszban fizetős néhány csomagnál a HD ami általában csak 720p
2022-ben legalább a 720p-nek kellene alapnak lenni, 1080i-vel együtt, és max a 4K-8K-nak pluszban fizetősnek.
Szerencsére elég minimális ilyen kontentet nézek (Snooker az Eurosporton, a gyerekek reggel néznek minimál mesét a reklámok között a Nick Jr-en készülődés közben). -
DeFranco
nagyúr
ha ebben a hszben lenne még egy szoknya meg egy csókolódzás (sic!) azt hinném PBalázs hackelte meg a wikipediádat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
Ma reggel óta az ostoba embereket hatalomban tartó ostoba emberek, na azok cseszik fel igazán az agyamat.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
kraftxld
félisten
De miért is akarna bárki átszállni az ugyanazon a vonalon mozgó IC-ből a lassú vonatra, vagy akár a lassú vonatról az IC-re?
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
weiss
addikt
Ez jól hangzik, csakhogy az én esetemben a két vonat Győrtől Pestig ugyanazon az útvonalon halad, szóval Komáromban már mindegy volna.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
zitrone88
aktív tag
-
KubanitoS
veterán
Különböző privát Facebook csoportokban van egy-egy kiskakas, vagy csoportadmin, aki(k) mindenkinél jobban tud mindent, kötözködik, minden egyes poszthoz odafröcsög valamit, tapasztalat nélkül nyomja a hülyébbnél hülyébb okoskodásokat. Ha valaki megszólal, hogy az nem úgy van, akkor lehurrog és előkerülnek a kis követői is, akik isszák a szavát és az biztosan úgy van, ahogy mondja mert ő aztán marhára ért hozzá, mert az övé a csoport, meg csak na. Tipikus példája az egy-egy autóra specializálódott csoport, "XY márka XY almodell Magyarország /Hungary csoport".
Mostanság ez az a dolog, ami felzaklatja az online kis lelkecskémet.
-
qnadam
veterán
-
kraftxld
félisten
-
szebe
addikt
Bónuszpont, hogy mióta a navhoz tartozik, értesített levélként küldik még a csekket is, szóval ha nem ülsz otthon egész nap és/vagy kókler a postásod, plusz körök.
Amíg önkori hatáskör volt, érdekes módon elég volt simán bedobni a postásnak.
(valamelyik topikban volt how-to, az alapján kiírtam a tételt, és simplen fizettem)
-
ham_
tag
-
kraftxld
félisten
-
Lortech
addikt
+1000.
Eleve úgy indul, hogy NAV-tól jön egy levél adómegállapítás tárggyal... ami alapból felnyomja a pumpát.
Én is rászántam kb. 5 percet. Le van írva, hogy mindenhogy is tudok fizetni és hogy sárga csekket tudok kérni még füstjelzéssel is. De lényegi infó az nincs benne. Biztosan szeretnék, hogy emiatt is elárasszák az ügyfélszolgálati számukat. -
zitrone88
aktív tag
A géprjáműadó befizetése:
- Hogy nincs egy link SEHOVA, ahol be lehetne fizetni bankkártyával
- Ha megkeresed (mert link nincs!), hogy lehet bankkártyával fizetni, nem érted, mert nem emberi nyelven fogalmaznak, és sehol egy gomb, hogy befizetem a szájbakoitált adót.
- Az utaláshoz nem írják le, hogy mi az anyámat kell esetlegesen megjegyzésbe írni, vagy odaböfögni, hogy SHEMMIT, te gyökér!
- Évek óta fizetem ezt a sz.rt, és most fogalmam sincs, hogy az anyámba fizessem be
- Valamint, ami már évek óta csapkod a földhöz, hogy gondot fordítsak arra, hogy a második részletet ne felejtsem el időben befizetni. Egyébként eddig utaltam, ha tökéletesen ugyanúgy, mint tavaly, elutalom, az jó?
- És, ha már itt tartunk, a számlatörténetemben nem találom az istenért sem, szóval ezzel is lesznek gondok (K&H)
Lehet innom kell még egy kávét ma reggel, vagy holnap újra nekifutok, lehet megvilágosodok, csak ma bonyolítottam túl

+1 mikor ezeket a sorokat megírtam, nem tudtam elküldeni, mert behalt az oldal... Szóval még ki se dühönghetem magam

-
weiss
addikt
A MÁV. Mert a személyt 6 perccel az IC után raknak, persze az IC gyakran késik, mert messziről jön, ezért a személy is késik miatta, mert azt meg nem engedhetik el előbb.
-
zitrone88
aktív tag
-
törölt tag
Nagyon sok
idiótafórumtag csak beböfizik egy youtube linket értelmes komment nélkül, én meg nézzem meg 36 ezer csilliárd lófurulya reklámon átrágva magam, aztán meg gondolkozzak el azon - mint az Észbontókban a válaszadók - hogy ez meg miafaszt akart ezzel?
Közben meg online rádiót hallgatok... Szakítsam meg? Egy nagy büdös lófurulyát.
-
Vérboci
addikt
-
zitrone88
aktív tag
Nincs lecsapódásgátló, és az MDF-fel mindig az volt a bajom, hogy ahol láttam, mindenhol szét volt rohadva a fa a víztől, persze, ehhez le kell kopnia a mintának is, de ja. Aztán súlyánál fogva, ha elkezd csúszkálni a rögzítés, jobban csúszkál, mint bármi. Lassan ott vagyok, minden szóba jöhet, de utálatos, hogy 1-2 évnél többet a jobbak sem bírnak ki. Pl amit Mephi666 linkelt, olyan rögzítése volt az előzőnknek, fém, tök jó (volt), de van benne egy műanyag rész, ami kitört, és szétesett. De lehet, hogy megint veszek egy olyat, aztán két évig az is jó lesz... De gondolkodom a legolcsóbb intersparoson is, régen azt használtam, komolyan, azok voltak a legjobbak. Sima műanyag fos, ezeknek a puccosoknak az árából már a következő 10 évre le lenne tudva a wc ülőke gondom, amennyit költöttem rájuk...
-
DeFranco
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
mi ilyet vettünk és eddig nem csúszkál

-
Bjørgersson
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest