- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
groth99
csendes tag
Én általában igyekszek udvariasan vezetni,és figyelni a többiekre,de néha egyszerűen már képtelen vagyok rá,annyira marhák.
A vagánykodó,bunkó és figyelmetlen sofőröket meg leküldeném Montenegróba vagy Albániába vezetni. Ott vagy meghalnak (lezuhannak 120-szal a szakadékba egy korlát nélküli,jelöletlen hajtűkanyarban), vagy pedig úgy megtanulnak vezetni,hogy azt öröm lesz nézniJártam már az albán fővárosban,Tiranában,és elég meglepően vezetnek. Jó,persze,nagy dugó,dudálás,nuku index meg hasonló "szörnyűségek", viszont mégsem láttam egyetlen koccanást sem,ráadásul mindenki figyel mindenkire,és a nagy többség udvariasan vezet. Jó sokat lehetne tanulni tőlük,mivel a magyarországi közlekedés már szinte összehasonlíthatatlanul rosszabb,mint a hírhedt Balkáné.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tudom, sok írás született már a témával kapcsolatban, de azért ha megengeditek énis megírnék...
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Excel topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest