Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Karácsonyi pofára esés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #25 üzenetére
A szívemmel is látom, hogy tényleg így van.
Csuda tudja. Ha rájuk tapadtam volna, lehet, hogy egy jó kis mese kerekedett volna ki a dologból.
Elszalasztottam.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Nem éleszteni akarom a topicot, csak mondok valamit.
Hasonló szellemi állapotú, felfogású emberekkel találkoztam "minapában", ahogy Hofi mester mondaná.
A bevásárló központ parkolójában azon vitatkozott két figura, hogy kockás mintájú nadrágban menő, vagy sem bemenni az interspuriba.
Mit mondjak, jót röhögtem, bár ezt igyekeztem eltitkolni.Már sajnálom, hogy nem követtem figyelemmel a két szellemi titánt. Biztos jó alapot szolgáltattak volna egy új meséhez.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Arcképgyáros
-
V.Stryker
nagyúr
Jó kis iromány. Jókat mosolyogtam.
-
-
AusWolf
őstag
Épp az általad parodizált "atmoszféra" az, amit nem vagyok képes elviselni ebben az egyébként általam igencsak szeretett országban. Nem az alkohol a probléma, hanem a tudatlanság, és az élethez való rossz hozzáállás. Egyébként remek írás, élmény volt olvasni.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
nagyúr
ó, ez remek volt - gratulálok a szerzőnek
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Vakegérke
félisten
Na, ez a szóvirág nem jutott eszembe. Ha eszembe jutott volna, beleszőttem volna mesémbe.
Köszönöm, hogy elolvastad, és köszönöm, hogy jót nevethettem megszólalásod olvastán.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Armahun
addikt
Erre korcinhatunk.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Vakegérke
félisten
válasz walkmanboy #9 üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy ez dicséret, vagy negatív kritika.
Köszönöm, hogy elolvastad.
-
walkmanboy
tag
Kemény
A nők szerint a szülni a legnehezebb.. Vajon BF-eztek e már 220-as pingel?
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, hogy elolvastátok.
-
endib
tag
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #4 üzenetére
Az mán vót. Most azon töprengenek, hogy min kéne töprengeniük.
Azért elképzelem, hogy az öreg mennyi gyengédséggel gondol a Riskára...
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz moonlight115 #1 üzenetére
Töprengenek is napszámba.
-
aktív tag
Peace is a lie, there is only passion...
-
moonlight115
őstag
Hááát, tuti nem azon gondolkodtak, hogy teknőt vegyenek, vagy egy szárítós mosógépet....
A Harvard tandíjának előteremtése se tűnik égető problémának....Grat, egérke, ezen van mit töprengeni...
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple notebookok
- Posta, csomagküldés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek