- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Rosszul tippeltem.
[link]
Nem "hagyományos" 15 wattos procival jön, hanem a CoreM-mel és az ára is 1000 dollárról indul.
Az 1,24 kg viszont továbbra is érdekes véleményem szerint tablet üzemmódban.
Mindegy. -
Orcsi
aktív tag
Tudom hogy volt, de az sosem tűnt nekem túl meggyőzőnek ... kb olyan vadhajtás mint az egy ponton forgó megoldás ... Magam se gondoltam volna hogy van értelme az ilyen Yoga dolgoknak addig amig nem lett egy ilyen ... azóta boldog vagyok hogy ilyenem van (igez nem XPS hanem Thinkpad Yoga..)
Ha desktop kell akkor rádugom a OneLinkre és máris desktop gépem van és még tölti is amúgy meg felkapom és csak használom ... van tablet amit azóta nem is használok ... minek ... ez sokkal kényelmesebb és legalább mindent tudok rajta olvasni ... (MIIX8 kicsi volt ...) Ha gyereknek rajzolni támad kedve cask rajta a Wacom toll hozzá tökéletes ...
Ja bocs ez tök offtopic ...
Szóval igazi kis mindenes ..
-
QwErTy42
addikt
Az alap i5-ös verzió az aktuális XPS-ből nálunk 450 ezer HUF-ról indul. Így lesz az 1000 dollárból, vám, áfa, kisker-nagyker haszon után másfélszeres többlet.
A csúcs verzió 1850 dodó. Abból itthon is simán lesz 800 rongy. És eddig az idei alap, nem konvertibilis változatról beszéltünk.
Szerintem adott felszereltség mellett a 15-20 %-os többlet simán reális. -
Lacok
őstag
Úgy látom nincs új a nap alatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eazypeezy
tag
Szép is, jó is az XPS, kár, hogy lesz vagy nyóccázezer

-
pusszycat
nagyúr
Eddig sem volt olcsó az XPS most h még tekergetheted is bele sem merek gondolni. Nekem ez már nem fér bele az évi "hülyeségre költöm keretbe"

-
QwErTy42
addikt
Hardver terén ebben a méretben úgysincs túl nagy mozgástér.
A laptop pozicionálásából könnyen lehet következtetni, hogy i5 U alá nem mennek. Lesz egy i5 U meg egy i7 U. A CoreM-es vackok amúgy sem voltak jellemzőek erre a sorozatra korábban.
SSD gondolom, hogy a szokásos 256-512 GB, ha szerencsénk van, akkor nvme, pár lik csatlakozó gyanánt az oldalára és kalap.(#1) Orcsi Szerintem meg marhaság. Azért egy 13,3 colos tablet már koránt sem kompakt. Az 1,1-1,3 néha 1,5 kg tömeg meg egy kezes használatnál nem nevezhető ergonomikusnak.
-
Orcsi
aktív tag
Jól kitalálták ezt a Yoga dolgot ... azóta sincs új a nap alatt ... de miért is lenne ha ez így jó..
PEACE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nem is 800, akkor 700 lesz, ahogy írtad, de igazából az már mindegy, némi túlzással. Aki megengedheti magának, hogy 700e-ért vegyen laptopot, az 800-ért is meg tudja venni 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)