Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Egyértelműen a motorosok voltak a hibásak. Ha nem tudod, hogy az előtted lévő mit akar, akkor ki kellene várni. Elméletileg, ha balra fordulsz, akkor illik hátra nézni, hogy nem-e akar valaki előzni, de ebben az esetben ezt is el lehetett hagyni, mert záróvonal volt.
Nekem volt egy hasonló esetem, amikor egy főútról akartam befordulni balra motorral, és mögöttem pár kocsi volt. Besorolok a felező vonal mellé majd lassítok és már éppen fordultam volna be, amikor egy idióta BMW-s elkezdte vagy 130-al előzni azt a pár kocsit, ami mögöttem volt. Ha reflexből nem nézek bele a tükörbe majd hátra befordulás előtt, nem biztos, hogy itt lennék, mert pont telibe talált volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- MacBook Air M1 (2020) 8/256GB - 100% AKKU! - Kihasználatlanság miatt eladó
- Dell Latitude 5500 61Wh Plugon Aksi, csak kipróbát!!! - 12.000 Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest