Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
kétségkívül, ezt nem is vitatom,
pl a Skate (demo) annyira szaggatott PS3-on,
hogy majd kifolyt a szemem, nem is erre a konzolra vettem meg végül![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bwoay
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
kurva mindegy, ki írta, én a te tolladból olvastam,
hogy konzolon azért elég a 30 frame/sec, mert nincs több,
és ez akkor is ökörség, ha nem tőled származik.
Azt már csak halkan teszem hozzá,
hogy a framerate ugye leginkább FPS-nél kritikus,
arra meg úgyis kapásból rányomjátok a bilogot,
hogy kontrollerrel nem lehet játszani,
tehát kissé morbidnak érzem a vitát, ami ezen folyik... -
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja ha nem is 1000 de jo par van ami oruljunk ha meg van a 30fps.
Armored Core: For Answer
Asterix at the Olympic Games
Alone in the Dark
Army of Two
Ace Combat 6: Fires of Liberation
Assassin's CreedCsakhogy parat emlitsek,es meg csak az A betunel jarok
.Nagy reszt koszonhetjuk a v.syncnek.
Az a durva ha pcn nyomom az assassins creedet pl.,a v-sync 60 fps re optimalizalja,nem 30 ra.
Szoval ,konzol fuck.Nekem mind2van, van tapasztalatom is,es neked van igazad. -
bwoay
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Áruljátok már el, honnan szedtek ekkora ökörségeket,
hogy konzolon nincs több 30 FPS-nél? Milyen konzolon?
Wipeout HD hány FPS? GT5P mennyi? -
Inv1sus
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ja, 40fps valóban kevés. Ilyen értéknél egy futó enemyt sokkal kevesebbszer talál el az ember. Multis játékoknál a kiakadt 125 a minimum sztem, az már folyik. Már a 80fps-en futó cod4 nem volt élvezhető...
De most már abbahagytam az úgymond "komolyabb" multizást. Rengeteg ember elmondhatja magáról, hogy "komolyabban" játszik valamelyik multis játékkal, de gyakorlatilag senki nem mondhatja azt, hogy valamit el is ért benne. Úgyhogy én inkább leálltam a hajszás játszással, inkább próbálok minél jobbat szórakozni és pisztollyal meg késsel küldöm neki
. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
El se adtak annyit bazze.

Gow-ban is célozni és lőni kell, teljesen lényegtelen most az irányítás szempontjából, hogy a hátát nézed-e, vagy sem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet, csak ott az emberek vállalják a hangjukat, és így már nem akkora a szájuk.
És, ha mi élvezzük így a játékot? Azért nem kell téríteni az embereket, hogy így nem lehet játszani. Érdekes, sok-sok millió tud és esténként is folyamatosan online van 150-200 ezer ember csak a codwaw-ban, még több gow-ban, nem sírnak az irányítás végett.
-
tiv83us
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
No, hat ez a kulonbseg.
A konzolosok kikapcsolodni "jarnak" a netre vagy egymas koze jatszani, nem geometriai pontossaggal elvegzett rocket jumpokkal ugralva sziklarol-sziklara headshot-okert harcolni.
En csinaltam tizeneves koromban a Quake-kel, sot sok cfg-m jelent is meg a PC GURU CD mellekleteiben is, almomban tudtam az osszes map-et es gepszeruen nyomultam. Na ez szamomra tobbe nem jatekelmeny.
A jatekelmeny az, hogy kibontok egy sort, leulok a szofamra, kezembe veszem a kontrollert, betolom a lemezt es kikapcsolok
Ez nem lealacsonyitas a PC-sekre es nem is magasztalas a konzolosakra, csak az en gondolatmenetem a jatekokkal kapcsolatban.
Ez a hsz valasz a #211-es hsz-re is.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
5 hónap alatt 25 nap tiszta játékidő elég komolynak számít nálad?
Na, én ennyit öltem a COD4 multiba, már vagy 2-3 napot a CODWAW-ba is.
Kontrollerrel. És marhára élvezem, sokkal jobban mint a pc-s görnyedést és kattintgatást, mint egy idióta, aztán meg az anyázást, mert nekem 250fps-el megy, neki meg csak 75-tel.Mi az, hogy nem csak hobbi szinten? Ebből él, vagy mi?
-
Tomika1981
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem fura hogy valaki nem csak hobbi szinten játszik!!! (Na mindegy! Még a végén olimpiai játék lesz a COD
)Nekem abból van elegem a PC-s játékoknál hogy kihasználható a vas teljesítménye az online játék alatt! Szerintem úgy lenne fair ha pl max 40FPS-t engednének a játékoknak hogy mindenki azonos esélyekkel induljon. Függetlenül attól hogy valaki csúcsgéppel min grafikán játszik vagy max-on!
Arról ne nyisson most senki vitát hogy elég-e a 40FPS vagy sem! BŐVEN elég a játékélmény szempontjából.
-
Peat;)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem meg az egér a legszerencsétlenebb dolog élmény szempontjából fps-nél, mivel egy 2d lapon húzogatsz egy darab műanyagot ami általában nem is rezeg. Pontos és irreálisan gyors irányítást varázsol elő ez tény, marhára természetellenesen, ha van külső nézet akkor a játék szereplője egy hero lesz azonnal ha rángatod az egeret. Ugyanakkor amennyire nincs meg az élménye szerintem, annyira meg van a hatásossága.
Az egeret én stratégiához tudom leginkább elképzelni, ott természetesnek hat. A kontroller-t meg rts-re egyáltalán nem tudom elképzelni. A wiimote-ot viszont simán.
Fps-re a kontroller is vitatható, bár az hogy van ravasz rajta és rezeg (x360-ról beszélek részemről) számomra már ad egy kis pluszt egérhez képest élményben. Pontosságban soha nem lesz ott, pár érdekes az összehasonlítás, mert én nem tudok konzol és pc közös multiról. De még csak arról sem hogy használható egér jött ki volna konzolhoz.A legjobban nekem a wiimote jött be fps-re azóta nálam élmény szempontjából: wiimote, x360 kontroller és bill+egér (nem rezgősöm van, valami gamer logitech) szigorúan offline játék esetén. Wii-m csak rövid ideig volt, azóta is csak reménykedek, hogy xbox és ps majd lemásolja egy szép napon.
Online, ahogy jön a versenyszellem az ember sokat képes leadni, anno amikor ut-ztam pl emlékszem, hogy sokan butították a grafikát amennyire lehet, vették a 20k egér (enyémé is 13k volt...) +15k egérpad kombót meg ilyenek. Döntse el mindenki melyik a természetesebb, az biztos hogy ilyen nagy technikai minőségbeli különbségek nincsenek a konzolos online játékosok között, de sajnos itt is jön már az egér+bill. Ha nem jönne akkor a konzol lenne a legtisztább dolog, ahol mindenki egy adott háttérrel indul, ez sokaknak azért szimpatikus dolog.Végül is mászkálós, rpg, autóshoz okés a kontroller, fps-ben headshotokat csak fél év után tudok csinálni és azt sem mozgó emberkékre általában, ez van. Engem leginkább az autós élmény fogott meg, pc-re visszaállnék egyszer akkor kontroller/kormányvásárlással kezdeném az tuti. Billentyűzet sajnos szánalom rá, de a nagy kedvencem a wiimote is elég gagyi lehet (wii-n nem volt autós játékom).
Szóval ennyit az irányításról, szerintem nincs olyan eszköz ami az összes játékstílusnak megfelel. A konzolhoz a leguniverzálisabbat kellett adni, ahol a lényeg hogy az emberke élvezze a dolgot, ez ilyen egyszerű. Egyébként ha egy hanyattegeret raknának egy kontrollerbe akkor az is jó lenne fps-re, csak az megint fura, hogy egy gömböt kéne forgatni...Semmi sem jó!

-
mad1
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fu de lenne kedvem vs t jatszani pcvel,konzol ellen.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak gyakorlás kérdése, én PC-n nőttem fel, mégis megtanultam kontrollerrel játszani.
-
marcias
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
se MMORPG-re, se RTS-re... szóval ott tartunk, ahol egy korábbi PC vs. konzol témában (állandó téma ez úgy látszik). Ott kb az volt a konklúzió, hogy egy PC sokkal sokoldalúbban, testreszabhatóbban használható, nem csak játékra, de ha csak játék síkon gondolkozunk, akkor azt mondhatjuk, hogy PC-n az összes műfaj jól játszható, míg konzolon csak a lent említettek. De ez azért sem gond, mert konzolon a célközönség is ilyen... aki Starcraftozni szeret, vagy CS-zni, nem hinném, hogy a tekkennel vagy a wii sporttal ellenne sokáig, de ez fordítva is igaz. És sztem itt érhetünk a dolog végére: mivel más a célközönség, ezért nem is nevezhetőek egyértelmű ellenfélnek, hiába vannak átfedések. a konzol elterjed, de megmarad a PC is. Ezt pedig elő fogja segíteni majd várhatóan a DX és az Xbox programnyelvek közeledése, hogy Xboxról könnyebben lehessen portolni PC-re. Mivel így lecsökken a fejlesztési idő, így nem kerül veszélybe az, hogy a PC piacra nem fognak játékok készülni.
-
Neil Watts
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát akkor kár lenne pénzt ölnöm bele...

-
Inv1sus
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tegnap is egész nap az Obscuret nyomtam pc-n, de... PS FORMÁJÚ GAMEPADDAL!!! ROfl ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.