Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
És az NV SDK-ja melyik CPU-s C/C++ fordítót támogatja?
Nem biztos, hogy ertem a kerdest. Nem tudok kulonosebb megkotesrol, gondolnam barmit hasznalhatsz.
Melyik hozzászólásomban értékeltem a Stream SDK, vagy az NV SDK jóságát?
En a #24-bol az alabbit tartom kulonosen problemasnak:
Persze az AMD SDK-ja egy komplett környezet a CPU-khoz, így nem kérdés, hogy azt érdemes választani.
Nem ertek az internetes ujsagirashoz, szogezzuk le. Ha csak az amd kuldene hirt tegyuk fel, es ezert csak amd-s hir lenne, pedig teszem azt, ami abban van az mar joval korabban van nv-nel, de errol egyik hirben sincs szo, akkor nekem az elfogultsagot jelentene. Errol van szo?
Amugy igp-rol meg gpu-rol en nem gondolkodtam, most csupan sdk-ra probaltam osszpontositani. Ertem a platformos elmeletedet, mas a velemenyem, de most koncentraljunk az sdk-ra.
mert csak a Stream SDK támogat CPU-t, vagy CPU-s C/C++ fordítót.
Ez tudtommal nem igy van. A driver tamogat vagy nem tamogat cpu-t. Az sdk-nak mind1. Nv sdk-val amd driveren irhatsz cpu-ra opencl alkalmazast. Bar szerintem nincs ertelme, de tudtommal irhatsz. Nyilvan az nv specifikus extension-ok nem fognak mukodni mas platformon, meg az amd specifikusak se, de tegyuk fel, hogy olyat irsz, aminek mindenhol kene mukodnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest