- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atyus
tag
Az upgrade nem a hangminőség javításáról, hanem a kényelmi feature-ről szól.
Sajnos az AKG több fülese szenved ebben a betegségben, hogy vasalt fülű embereknek tervezték.
Amikor hangot keverek, napi 4-5 órát is rajtam van, a fizikai fájdalom már 2 óra után, ha folyamatosan kell használnom.
Fel sem foghatom, hogy ilyen cég hogyan tervezhetett, sőt gyárthatott ilyen pocsék kivitelezésű megoldást, pedig mint a fenti leírás is mutatja, olcsó és egyszerű megoldások is léteznek ennek megoldására. -
Findzs
addikt
ügyes
én is gondolkodom hogy az akg 512 -esem fülpárnáit megmoddolom egy kis plüssel, kiváló alapanyagot nyújt nekem ez a cikk, köszi (így 2 év után 9 )
-
3.Aragorn
addikt
Nagyon szépen megcsináltad.
Hiába, ha az embernek nagy feje, fülei vannak...
Nekem AKG k 512-esem van és néha én is örülnék, ha picit vastagabb lenne az a szivacsos rész, mert bizony 2-3 óra zenehallgatás után kezd kényelmetlen lenni. Mondjuk annyira nem zavaró, hogy ilyen drasztikus lépésre szánjam el magam. -
Ger_man
senior tag
Ebben is gondolkodtam anno, csak akkor pont elég drága volt.
Arról hogy melyik jobb, lehetne vitatkozni
... attól függ mire akarod használni és hol... azt beszélik a zárt kialakítású soha nem lehet annyira dinamikus mint pl egy nyitott fejes, mert ugye a nyitottnál több a "mozgás-tere" a hangszórónak... Mindkettőnek vannak jó és rossz tulajdonságai, de hát minek nincs...
-
Szép munka!
Nekem Sennheiser HD215 van, az is nagyon jó, a zárt fülesek sokkal jobbak, mint a nyitottak szerintem. Nyáron persze kicsit para a "párna", de valamit valamiért.
-
Jó kis sufnituning...
-
Gude
senior tag
Ügyes átalakítás.Gratula a munkádhoz!
-
valentinho
senior tag
válasz
Napfénysüti #22 üzenetére
Hali.Kezdő dj-ként én is egy k518-at használok, valóban nem túl kényelmes, de megszokható.Hangzásra pedig ár/érték arányban szerintem az egyik legjobb, volt szerencsém sennheiser hd-25-höz is, persze az szebben szólt, dinamikusabb volt a mély, de 50k-val több is az ára.Pc-s felhasználásra viszont csakis kényelmes fülest vennék.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Napfénysüti #22 üzenetére
A K518DJ nagyon szépen szól, kifejezetten jól szigeteli a külső zajokat, és emelet nagyon szertettem hogy kis helyen is elfért... de sajnos 1óra után kényelmetlen, és mivel én többnyire játszok, filmet nézek fejessel, így nem volt jó választás... bár néha a vonaton hiányzik
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon érdekes írás. Nekem most A cikk elején említett AKG K518DD fejhallgatóm van. Valóban nem a legkényelmesebb fajta sajnos főleg ha szemüvegre veszem fel akkor tud nyomni. Viszont neked a hangzásáról mi volt a véleményed?
-
b0rZ
aktív tag
Szépen igényesen kivitelezett mod, gratula!
-
themebuilder
senior tag
Szép barkácsolás
Bár a festés lehet 1év múlva itt ott lepattogzódik majd.
-
AXisBOLD
addikt
nem szaroztál, átalakítottad magadnak
.
minden elismerésem
.
-
PCrevRM
tag
Csaó! Sennheiser hd 202 ugyanígy kínozza az embert, ahogy ez az akg Téged. Elküldeném hozzád, ha nem gond
Amikor vásároltam, kipróbálva nem tűnt fel, aztán az eladó hozott egy hd 200-ast, annak magasabb profilú a fülpárnája, nem véletlenül. Mivel akkor 3x annyiba került, mint a hd 202, nem azt vettem... Azóta in-ear-re váltottam, most az kínoz, csak belülről.
-
Tomi_Sci
őstag
Hali!
A lombfűrész és a lom fűrész
Egész jól néz ki, ahhoz képest milyen egyszerű és praktikumot szolgáló változtatásról is van szó
Én mondjuk balsával csináltam volna, az úgysem teszi tönkre a hangzást és még könnyű is, de persze ez igényfüggő. -
CséZé
őstag
nekem is ilyen fülesem van, bár nekem nem nyomja a fülemet, csak egy idő után belemelegszik.
viszont a fülpárna lehetne inkább szövetből vagy valami finomabb bőrből, mert így elég kemény.amúgy szép munka
-
asci
tag
Ügyes barkácsolás, tetszett!
-
dfdfdf
őstag
Szép munka csak így tovább
-
Teljesen jó.
-
kmisi99
addikt
Igényes szép munka nagyon jó lett!
-
r-chee
őstag
Gratulálok, igényes munkát végeztél
.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Lalikiraly #5 üzenetére
Köszönöm
Hát figyelj, nem hiszem hogy 3-5mm plusz távolság befolyásolná a hangzást...
Meg elvégre mindenkinek más a fül mértei is, szóval ha van is valami változás az minimális, vagy észre sem vehető... Nekem semmi változás nem tűnt fel, kivéve hogy kényelmesebb lett -
Helló!
Ez nagyon komoly profi munka! Minden elismerésem! Grat! A hangzásán módosított valamit? Mert ugye a füled távolabb került a hangszóróktól.
-
^Clown
addikt
Igényes munka, jó lett
A hangja nem változott?
-
zazahoho
őstag
Komoly,tetszett az átalakítás és jól is néz ki
,egy kérdésem azért lenne nem lett túl nehéz?idővel az is zavaró lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hogyan tegyük komfortosabbá, az AKG K99-es fejhallgatóját? Itt az én válaszom...
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Politika
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt akku 89%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest