Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz #90088192 #65 üzenetére
A kerítés elektronika körül, magának a hogyanját, kialakítás, ezek anno sokat kivettek belőlem. Ma már semmi, felhívom a kaput az meg minden villanyt úgy intéz amilyen a környezeti fény + kamera rendszer. Jöhetne elektromos autó is itt a derej (Közel 6000W-ot lehet vételezni folyamatosan). Csak én tudom milyen folyamatok mennek végbe abban a 3 másodpercben mikor a kapu fogadja a hívásokat és ez engem jó érzéssel tölt el, hogy amit alkottam az teszi a dolgát hiba nélkül. Ettől nekem sokat ér, saját. Más szerint miért nem csináltattam meg. Ezzel nekem az a baj, hogy nem ér semmit. Majd ha minden úgy működik ahogy én kitalálom és megvalósítom, akkor kerek. Sehogy máshogy. Ez a fajta mentalitás mindenre igaz, sajnos (?).
Az is megérne pár mondatot, mikor jönnek a jó ötletek. Asszonynak mondtam már.Nagyon szimpatikus dolgokat írsz egyébként. Ezen én is agyaltam már mit miért teszünk, meg sok dolgon. És igen vannak dolgok amiken nem tudunk változtatni, gyakran látom, hogy úgy lesz és bejön, sajnos. Sok dolgot tudtam meg magamról, negatív dolgokat is, az elmúlt pár évben . Józan ésszel felfogva, mellé látva, hogy a világ mit tart jónak, azt mondom nem feltétlenül vagyok egy jó indulat bomba. Ezért hallgatok néha.
Más téma: Pablo Escobarról hallottál? Nézem a Narcost, már mindent megnéztem róla, interjú stb. Minden ellenére nekem nem antipatikus. Miből fakad a szimpátia? Na ez lenne egy érdekes dolog.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz #90088192 #60 üzenetére
Mert így is nagy a pofám. :DÉn is így látom, lehetne napestig folytatni. Egy fix: Máshogy ketyegek mint a környezetem 99.9%-a.
Boldogsághoz: ritkán voltam klasszikus értelemben, nem is lehet mindig annak lenni, nem ilyen az ember és hidd el ez nem gáz ilyen vagyok. Ellenben elégedett nagyon nagy részt vagyok. Ahogy sokan mondják nekem: "Neked semmi sem jó!" >> Mert sokan nem tudják, ha valami nem tökéletes nekem, akkor nem jó. Addig megyek még nekem kerek nem lesz, akkor van peace.Boldog vagyok pl attól kivel vagyok ki vár haza, de ettől én nem vagyok dilis és nem szép minden. Ilyen vagyok. Normálisan kezelem.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz #90088192 #56 üzenetére
Tudod honnan tudom hogy nálam is máshogy forog? Reakciókból. Elég sok dologban gyökeresen máshogy látom dolgokat, néha inkább csendben maradok,. jobb ha csak én tudom ezt, nem bánt senkit.
Érdekes téma még sztem: Elégedettség vs. boldogság. Ki mit hisz a másiknak.
-
válasz #90088192 #47 üzenetére
Sztem mi valamit nem értünk, nem igazán tudom kibogozni mire érted amiket írsz. Egyébként te introvertált vagy extrovertált (gboard hogy tudta mit akarok írni :) ) vagy?
Tudod nagyon sok dolog kapcsán eszembe jut, hogy mindannyian ugyan abban a világban élünk, de nézőpontunk eltérő valóságot teremt. Ez egy nagyon jó dolog szerintem.
Néha néha teszek felismeréseket magamról. Apró kis dolgok amiktől jobban megismerem magam.
Egyet értesz azza, hogy annak a jó aki hülye, nem is akar és el van a fakockával? Nincs semmi baja, nem aggódik és ami nagyon fontos, nem kell neki mindig több és több ahogy lassan telik az idő. Tudod ha vissza nézem magam mondjuk 5 évvel - példát írok - azt látom, hogy, de jó lenne egy autó. Ugorjunk mára. Kb bejáratós városi terepjárónk is van, 1 hónapos, de azon kattogok hogyan cseréljem le, mert a szívó benzin lomha, nekem kell a turbós, egy pontosan ugyan ilyen csak más motorral. (Persze asszony nem ért ezzel egyet és valahol igaza van). Más a fél veséjét odaadná ezért is, nekem meg olyan hmm van szép jó, de - és ez a legfontosabb- "nem kerek" . Én ezt így hívom, még nem rakom rendbe nem szállok le a témáról. Tegnap nem poénból túlóráztam. Az ember egy rhdt módon összetett dolog.
Ráadásul a "nem kerek" témák totál mások nekem mint sokaknak. Más a világom.Fu de elkanyarodtam totál más irányba.
Mind 1 szemmel tartalak a stílusod miatt. Biztosan egy magasabb szinten üzemel a fejed, nem minden jut el hozzám (értsd nem értem) pl, de pár hsz-ed ha lenne like jel, halkan kapna egyet.[ Szerkesztve ]
-
válasz #90088192 #44 üzenetére
Ha magamból indulok ki akkor nem vagyok benne biztos. Hozzászólásaid alapján nem egy "gyilkos" figura vagy az fix.
Egyébként szimpatikus az itt olvasott stílusod. Akad itt akinek nem, de az is alapvetőem jó arc, csak nem tudok azonosulni azzal, ahogy működik a világ felé.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Bocsi hogy bele szólok. Egy rakás térfigyelő kamerám van. A nyest és a róka együtt úgy elvannak pl egy légtérben, mintha barátok lennének. A macska kerüli a nyester. Hátrál, de a nyest sem megy oda hozzá.
Luck Dragon! És ha be nem jut, ugrál a tetőn. Jön megy még ki nem megyek lezavarni. ;) Fáról ugrik át rá.
[ Szerkesztve ]
-
Régebben másik autónál az autón tette, ennél mellé szrk...
Luck Dragon! Alapvetően 10Kv-osat akaram, lovakhoz, de az nem szerencsés a motortérben, könnyen áthuz testre. Egyébként a 230 is szóba jött, de van macsak is. Nincs pardon, egy villanás alatt olyan kárt okoz, hogy hónapokig nem heveri ki a p.tárca.
[ Szerkesztve ]
-
1St
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest