- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
klopisemis #32 üzenetére
Én alapvetően a szerkesztőket védem, mert nem tudom hogy mi történt. Abban igazad van hogy esetleg lehetett volna jelezni a problémát és cserét kérni. Erről nem tudok véleményt alkotni, mert nem tudom mi és hogy történt. A végeredmény vicces lett az tuti
Attól nem félek hogy a cikk miatt a borzasztó tömeg aki kolink fan, most hirtelen kiszeret a márkából
-
nexplo
őstag
Ilyen állapotban szégyen, hogy a forgalmazó átadta nektek a házat. Ez sérült ház, amit meg kellene semmisíteni, nem pedig mutogatni. Az pedig, hogy a cikk így készült és a fényképek is árulkodnak az állapotról, az a gyártóra-forgalmazóra szégyen, nem pedig rátok. Ti tisztességgel bemutattátok (nem ócsárolva hanem objektíven), de akkor is vér ciki a dolog. Persze hogy "ércelődik" rajta az ember, mert így ezt nem szabadna. Nem ti hibáztatok, ezt még egyszer kiemelném, de gondolom a fentebb írtakban egyet értünk.
-
nexplo
őstag
válasz
E.Kaufmann #26 üzenetére
Igen én is gondoltam erre hogy origami szerűen lehet tuningolni a házikót. Ilyen opciót eddig senki sem használt még. A Kolink nagy újító
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest