- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Komolyan mondom, hogy már nagyon elegem van abból, hogy nem lehet semmilyen írást felrakni akár nemzeti ünnepünkről anélkül, hogy a nyolc hozzászólásból hat, ne aktuálpolitikával foglalkozzon. A topicot zárom.
-
Tájékoztatásul közlöm, hogy a magyar trikolor !!! NEM !!! szélsőjobboldali jelkép! Bármely magyar - politikai nézetétől függetlenül, büszkén az ősökre gondolván - bármikor a mellére tűzheti. ...ha nem is a kokárdát, de legalább egy szalagot.
Szerintem is bármikor, akár mindenkor

-
Makaveli
senior tag
Ez az írás kicsit elkésett nem?

-
Sidaries
őstag
Bocs:
Petőfi bemegy 16.-án a Pilvaxba és mondja a csaposnak:
- Egy unikumot kérek!
- Dehogyis Sanyikám! Tegnap is mekkora balhé lett belőle! -
A kokárda sosem volt szélsőjobb jelkép. Azok megmaradnak a piros-fehérnél. Ellenben a Vezér a 2006-os választások során erősen igyekezett kisajátítani ezt a jelképet (is) a jobboldal számára. Lehet, hogy kevés kokárdát láttál, de én úgy érzem, hogy idén már valamennyire sikerült túllépni ezen, és anélkül lehet hordani, hogy okvetlenül valamelyik oldalhoz sorolnának.
Gimis koromban pl. nemzeti színű karszalagot hordtam március 15-én (megvan a karszalagos Petőfi-kép?), és ebben senki sem talált kivetnivalót. Ma már eszembe sem jutna, mert karszalagot többnyire csak bomberdzsekis, bakancsos kopaszokon látni.
Mellesleg egy erről szóló postba lehetett volna helyes színsorrendű képet is tenni. [link]
Aktív témák
- HP EliteBook 840R G4, 14" FHD, i5-8350 CPU, 8-16GB DDR4, 128GB - 1TB SSD, 4G/LTE W11, Számla, 1 év g
- GARIS / ITX méregzsák - AMD Ryzen 9 7900 / 32GB DDR5 / RTX 5070 / stb...
- HP Z240 munkaállomás (több darab) (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest