Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Komolyan mondom, hogy már nagyon elegem van abból, hogy nem lehet semmilyen írást felrakni akár nemzeti ünnepünkről anélkül, hogy a nyolc hozzászólásból hat, ne aktuálpolitikával foglalkozzon. A topicot zárom.
-
Tájékoztatásul közlöm, hogy a magyar trikolor !!! NEM !!! szélsőjobboldali jelkép! Bármely magyar - politikai nézetétől függetlenül, büszkén az ősökre gondolván - bármikor a mellére tűzheti. ...ha nem is a kokárdát, de legalább egy szalagot.
Szerintem is bármikor, akár mindenkor

-
Makaveli
senior tag
Ez az írás kicsit elkésett nem?

-
Sidaries
őstag
Bocs:
Petőfi bemegy 16.-án a Pilvaxba és mondja a csaposnak:
- Egy unikumot kérek!
- Dehogyis Sanyikám! Tegnap is mekkora balhé lett belőle! -
A kokárda sosem volt szélsőjobb jelkép. Azok megmaradnak a piros-fehérnél. Ellenben a Vezér a 2006-os választások során erősen igyekezett kisajátítani ezt a jelképet (is) a jobboldal számára. Lehet, hogy kevés kokárdát láttál, de én úgy érzem, hogy idén már valamennyire sikerült túllépni ezen, és anélkül lehet hordani, hogy okvetlenül valamelyik oldalhoz sorolnának.
Gimis koromban pl. nemzeti színű karszalagot hordtam március 15-én (megvan a karszalagos Petőfi-kép?), és ebben senki sem talált kivetnivalót. Ma már eszembe sem jutna, mert karszalagot többnyire csak bomberdzsekis, bakancsos kopaszokon látni.
Mellesleg egy erről szóló postba lehetett volna helyes színsorrendű képet is tenni. [link]
Aktív témák
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest