- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem volt már klón Carbon Arte-om és pár észrevételt írnék én is:
- a ház elülső és hátlapi részén, ahol a gyári 8800-án karbon betét van, ott a klónon csak egy műanyag lap alá van berakva egy karbon mintázatú nyomtatott lap, ami ráadásul elég illúziórombolóan ferdén is van benne
- minden Arte HAMIS, ami bővíthető memóriakártyával, márpedig az összes klón bővíthető, az eredeti Arte-ok viszont nem (ez kimaradt a cikkből)
- az almenükbe belépve a halandó, "műszaki zseni", aki eddig a sima menüikonok alapján azt gondolta, hogy ez bizony egy eredeti példány, az rá tud jönni, hogy az egy vacak másolat, egy MTK-s hulladék (már alapból a betűtípus alapján rá lehet jönni - ha magyar nyelvre van állítva a telefon, akkor lentebb, vagy fentebb vannak csúszva a szöveg többi részéhez képest az ékezetes betűk)
- a kameráról külsőre is ki lehet szúrni, hogy nem autófókuszos
- ha karcos a kijelzője, akkor az klón lesz (mivel az eredeti karcálló)
- a klón telók középső gombja nemhogy ZAFÍR köves, hanem egyenesen műanyag, az csak zafírhoz HASONLÓ kinézetű...
- van Made in Finland-os eredeti Arte is, a klónból pedig (szinte) mind Finland-os
- kopogtasd meg az akksifedelet, mielőtt leveszed a telefonról, ha acélosan "cseng", akkor gyári, ha kopog, akkor klón.
Kb. ennyi lenne az észrevételem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo BemutatásÍrtam már pár telefonról itt, sose egy igazi szakmai cikk lett, ezt szeretném tovább vinni és saját...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest