Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Azért ilyenekkel nem dobálóznék, 8 éves a Deathadderem, és túlélte a nagy Css korszakot, CoD korszakot, most csak kocajátékosként Tf2 néha, de soha gondom nem volt vele, bárhogy rángathattam lekövette, első napja óta hibátlanul üzemel, pedig nem keveset kapott, már a 3. gépemre van rákötve megvétele óta.
Tömeg gyártás van, bármelyik márkánál találni fogsz selejtet.
Madn!ght
Persze, nyilván silány vacakok, csak feltűnt, hogy ilyen pofátlanul másolják...
Ahogy fentebb írtam lassan egy évtizede szolgál a DA, ami szerintem rettentően sok, főleg amennyit az első 4-5 évében játszottam napi szinten rengeteget, verseny szerűen is. -
Madn!ght
addikt
Nem általánosítok, csak a konkrét típusra céloztam. Nekem csak Diamondbackem, Deathadderem V1 volt eddig, most pedig Deathadder Black Editiont nyúzok. Semmilyen minőségbeli kifogásom nem volt egyikkel sem, pedig nem kevés óra quake 3, CoD, Battlefield volt mindháromban.
Csupán arra kívántam rámutatni, hogy 6 évet szvsz egyik belinkelt példány sem élt volna meg a kezeim között annyi használatot követően, pedig én általában vigyázok a dolgaimra.

-
adamka16
őstag
Értem én, de egy gamer nem egy egéren fog spórolni. Most az, hogy ennek "gamer" kinézete van egy dolog, viszont egy otthoni netezős, filmnézős emberkének lehet, hogy már ez is prémiumabb mint az olcsó egerek.
Ettől feljebb meg tényleg olyan rágcsálók vannak amikhez az ember nem is mer hozzányúlni olyan rondák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Corsair CX500 (CMPSU-500CX) 500W tápegység
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő