Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Idokozben neztem ket nagyon jo filmet, legalabis nekem igen tetszett.
Egyik a Kraftidioten (Az eltűnés sorrendjében), szokasos tortenet, pali fiat megolik o pedig bosszut all. Viszont ezek az eszakiak (ebben van minden, norveg, sved, dan
 ) nagyon odatettek magukat ismet.Masik filmet most este neztem, Zero kelvin ([Abszolút nulla fok]), szinten Stellan Skarsgård foszereplesevel, amire csak akkor jottem ra, mikor megneztem a szereploket, a filmben ugy nez ki, hogy nem ismertem meg. Konkretan egy semmi tortenetbol olyan dramat keszitettek, hogy a ket ora minden perceben vegig lekotott, mikor vege lett pedig csak neztem magam ele. Ismet csak azt irhatnam, hogy mindvegig erzelemmel volt megtoltve, duh, harag, sajnalat, szeretet, egyszeruen az emberbol elohoz olyan erzeseket, amikre a halliwooodi'' filmek nem kepesek. Csak a termeszet, az embertelen korulmenyek es 3 ember, a tobbi a filmbol kiderul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
 - Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) nagyon odatettek magukat ismet.