Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Szereverek többségéből valóban nem, viszont a workstationok lapjai többségében szabvány ATX lapok (esetleg E-ATX a dualok esetén). Én gépet szoktam venni ezekből, mert eleve táppal és mindennel vannak, csak a RAM-ot, CPU-t, GPU-t kell nekem megoldanom. Supermicronak egyébként rengeteg ATX méretű 2011-es lapja van, ilyenem is volt (X10DRi), imádtam.
Ha bevált, akkor nem szóltam, Nekem nincs bizodalmam, még akkor sem, ha újak. Nem ismerema gyártókat, nincs támogatás, nincs tapasztalat. Mondjuk nekem munkára kell, hobbiból én is bevállalnám.
-
Vesa
veterán
A 2011 platform még mindig ütős tud lenni, különösen egy jobb fajta V4-es Dual Xeonnal. Nekem is van még egy Z840-em, bár pont most ment nyugdíjba. Azt viszont nehezen látom be, miért kéne normális support nélküli kínai lapokat hasnzálni, amikor a leselejtezett szerverekből kiváló minőségű lapokhoz lehet jutni (pl. Supermicro). Vagy akár komplett HP, Dell Workstationokhoz.
Amúgy jó cikk, jó platform! Különösen munkára, de játékokban is elzörögnek a magasabb órajelű verziók.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagyon sok ilyen szervert selejteznek, melyekből kedvező áron erős gépet építhetünk magunknak.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- XPEnology
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest