Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Nekem az első generációs Ryzen 5 1600 is egész jól teljesít, tunning mentesen tud ennyi pontot.
Nekem az első Xeonom anno az E5450 volt ami egy Q9650-el produkált azonos teljesítményt.
Egy E5200 után jelentösen éreztem gyorsabbnak, a több cache magasabb magszám és magasabb órajel érzékelhető volt. Aztán az E5450-et egy i5-3470-es cseréltem, ez 60%-al volt papíron gyorsabb benchmarkokban.De játék teljesítménybe ég és föld volt a különbség, ahol az 4 magos Xeon szenvedett és a Fratime elégé kilengett, ott az i5-3470 beton stabilan hozta a 60 fps-t,
Bár tény és való 2014-ben az E5450-es remek értéket képviselt, ha van hozzá deszka is akkor remek gépet lehet köré építeni.
Még az 1366-os foglalatnak vannak olcsó Xeonjai, ami budget gamer gépnek elég jó tud lenni.
X5650-5666
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest