- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvbobbi0
csendes tag
Gyanús, hogy nem nagyon. Az első Killzone nagyon jó volt, főleg a ps2-es képességeihez mérten. Változatos pályák, többféle játékmóddal. Több szereplővel is végig lehetett játszani. Küllemileg pedig odavert, emlékszem, hogy a gémerek nem győzték a Halo-t és a Killzone-t összehasonlítgatni, de nem jutott "győzelemre" egyik fél sem, mert jó játék volt mindkettő. Főleg a Halo kettő
. Nekem élmény volt mindegyik, azt tudom. Csak a Killzone dizájn jobban tetszett kissé. A legújabb Killzone nagyon látványos, de véleményem szerint eléggé monoton játék lehet. Nem játszottam vele, viszont megnéztem jó pár "gameplay" videót róla. Több pályát is "végig vittem" így, ezért mondom, hogy monoton.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 2042
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest