Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvbobbi0
csendes tag
Gyanús, hogy nem nagyon. Az első Killzone nagyon jó volt, főleg a ps2-es képességeihez mérten. Változatos pályák, többféle játékmóddal. Több szereplővel is végig lehetett játszani. Küllemileg pedig odavert, emlékszem, hogy a gémerek nem győzték a Halo-t és a Killzone-t összehasonlítgatni, de nem jutott "győzelemre" egyik fél sem, mert jó játék volt mindkettő. Főleg a Halo kettő
. Nekem élmény volt mindegyik, azt tudom. Csak a Killzone dizájn jobban tetszett kissé. A legújabb Killzone nagyon látványos, de véleményem szerint eléggé monoton játék lehet. Nem játszottam vele, viszont megnéztem jó pár "gameplay" videót róla. Több pályát is "végig vittem" így, ezért mondom, hogy monoton.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Horgász topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elektromos autók - motorok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest