Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeerBier
senior tag
válasz
üzenetére
Bocsi,de nem dohányzom.
Akár hogy csűrjük-csavarjuk,én csak annyit jegyeztem meg,hogy nekem nem telik a legfrissebb Windowsra.Ettől független nem warezolok,beérem azzal ami van.
Ha az csak és kizárólag az én hibám hogy kétkezi munkából élek,és a fizetésem nem "irodamanager" szinten van.... -
BeerBier
senior tag
-
BeerBier
senior tag
Uraim!
Végigolvastam a topikot,és kész vagyok mint a rakottkrumpli.
Odáig teljes mértékben egyetértek hogy a warez mint olyan nagyon nem szép dolog.
Nade ezekszerint itt léteznek olyan emberek akik annó a WinXP megjelenésekor már elkezdtek gyüjtögetni az akkoriban mégcsak hírből,pletykából se ismert két generációval késöbb érkező Oprendszerre?Ejjha,hiába csak én nem tudok előre tervezni..
Szép hogy napi szintre lebontva filléres összeg egy eredeti Win megvásárlása,nade a boltban egyösszegben fizeted ki,nempedig naponta viszed be az ötvenforintost.
Megjegyzem én annó WinXP-t vásároltam dobozzal számlával,egyébbel.És földhözvágott az ára.Máig használom,ugyanis nem telik újra,akárhogy is szeretném...
Pedig ha már akkor gyüjtögettem volna,tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest