Hirdetés
- hcl: Máté tíz pró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeerBier
senior tag
Uraim!
Végigolvastam a topikot,és kész vagyok mint a rakottkrumpli.
Odáig teljes mértékben egyetértek hogy a warez mint olyan nagyon nem szép dolog.
Nade ezekszerint itt léteznek olyan emberek akik annó a WinXP megjelenésekor már elkezdtek gyüjtögetni az akkoriban mégcsak hírből,pletykából se ismert két generációval késöbb érkező Oprendszerre?Ejjha,hiába csak én nem tudok előre tervezni..
Szép hogy napi szintre lebontva filléres összeg egy eredeti Win megvásárlása,nade a boltban egyösszegben fizeted ki,nempedig naponta viszed be az ötvenforintost.
Megjegyzem én annó WinXP-t vásároltam dobozzal számlával,egyébbel.És földhözvágott az ára.Máig használom,ugyanis nem telik újra,akárhogy is szeretném...
Pedig ha már akkor gyüjtögettem volna,tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vírusirtó topic
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest