Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nyugodtan megírhatod privátban, azért nem bannolhatnak, én meg nem fogok megsértődni.
Ettől fenntartom: ilyen játék ez a kapitalizmus... (van pár nem teljesen passzoló hasonlatom, de inkább hagyjuk őket)
Még mindig ajánlom megfontolásra az aláírásomban levő idézetet tivtől - ez eléggé hasonló szitu.szerk: #633: hogy kinek/minek okozott volna kárt? Pl. az igazságérzetének, a lelkiismeretének, az önbecsülésének
-
Morden24
nagyúr
Azt valóban meg lehetne kérdezni (nem csak tőle), hogy miért nem melózott addig a munkahelyén (mert ugye volt neki), ameddig összejön a szükséges tőke (tehát hardver + szoftver).
A kérdés költői, a választ meg sejtem: szar munkahely, kevés fizetés, inkább a maga ura, blabla.
A következő kérdésem az lenne, hogy hogyan számolta a vállalkozásnál felmerülő költségeket, tehát valahogy így:
Hardver - kifizetve -> pipa
Szoftver -> warez -> pipa,azaz egyáltalán eszébe jutott, hogy ő most kigazdálkodja-e a kellő munkaeszközöket, vagy a szoftverár alapban el lett rekkentve egy későbbi időpontra, kocsi, monitor, függöny, szőnyeg vagy történetesen bármi után (egyébként mindig lesz olyan dolog, amire el lehet költeni annak a szoftvernek az árát).
A harmadik, és egyben legfontosabb, szerintem mindent eldöntő kérdés: elvárja-e a világtól, hogy sajnálják és képzeletben buksin simogassák azért, mert warezol az álmaiért? Úgy gondolja-e, hogy igen, ez egy olyan téma, amiről erkölcsi és filozófiai vitát kell folytatni, vagy esetleg el lehet intézni azzal is, hogy "bocs, így jártam".
Mert az én elképzelésem szerint kurvára nem.
És bárki, aki warezol ÉS EMELLETT van némi ízlése, gerince és büszkesége, befogja a száját róla, nem próbálja magát felmentetni vagy még jobb: piedeszálra emeltetni, és amint tudja (nem, nem a kocsi után) megveszi a kenyérkereső eszközét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tesla topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest