Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Allien veterán válasz  Morden24

üzenetére Morden24

üzenetéreNem, nem érted. Az nem zavart eddig se, hogyan néz ki, meg ilyenek. Sokan a BF2 után a Bf2142-t lehurrogták, nem tetszett nekik, pedig "csak" annyiban más, hogy más a környezet, a jövőben "játszódik". Persze ez sarkítva, leegyszerüsitve igaz, de mindegy. Nincsen a kettő között akkora nagy külömbség. Ergo, engem ez a rész is le fog nyűgözni, mint JÁTÉK! De, sejtem, hogy tele lesz bosszantó hibákkal. Pl kidobál az asztalra, igazi elfogadható ok nélkül. Tehát, azon, hogy rosszul van megírva ilyenekre gondolok, és nem olyanra, hogy mondjuk pirossak lennének a fák, és az nekem nem tetszik.  Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről. Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről. Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l. Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l. 
 De abban is biztos vagyok, hogy egy hónapon belül (de inkább 2 hetet adnék) jön a PECCS! Ha nem így lesz, igérem, hogy veszek wint! (ha mégis igazam lesz, akkor is megveszem persze) 
 (mondjuk a lentebb leírt alternatívákat figyelembe fogom venni, mindenkinek köszönöm az ötleteket, hogyan lehet olcsóbban EREDETI winem!) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről.
 Bosszantó hibák, melyeket már előző verziókban (BF1942, BF2, BF2142) már megcsináltak aránylag jól, most megint kezdik majd elölről.  Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l.
 Nem érzem, hogy ezért én lennék a hibás, mert megveszem. Tetszeni fog, már a BÉTA is tetszett, pedig alig láttam belőle valamit, azt is max 10 fps-l.