Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Allien veterán válasz  Morden24

üzenetére Morden24

üzenetéreÁáá, Nekem nem!  Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj. Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
 Ja, mellesleg berosálnál (meg a Bill is), ha igazam lenne (cáfolni meg NEM tudtok, mert nincsen semmilyen konkrétumotok, ENNYI). Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet). Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet). 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj.
 Ha már gyenge gyerek vagyok, legalább így nagyot tudok rúgni. Tudom, hülye vagyok, de ez engem nem zavar. Aki meg így is elvisel, az tud(hat)ja, hogy nem gondolok mindent komolyan. Amit igen, arról meg tudja, hogy igen. Ha nem világos, az se baj. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet).
 Én legalábbis, ha véletlenül mondjuk 5E lenne, tuti vennék legalább kettőt. Régi gépre az is jó lesz még pár évig, elvégre még van win98-s gép is (nem nekem, de nem régen láttam egyet).