Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Cathfaern #3070 üzenetére
Ha engem kérdezel (és nem abból indulunk ki, hogy állj át PKD-ra
), akkor adalékanyagok (és olyanokat tartalmazó élelmiszerek) elhagyása (leszámítva fűszerek), illetve máj + velő vitamin forrásként. Meg tejtermék elhagyásán lehet érdemes elgondolkozni, akár csak mondjuk egy 1 - 2 hónapos próbaképp (nem kiváltásán! Növényi tejeknél és belőlük készült dolgoknál szerintem jobb akkor már a rendes tej... ).
a tej és tejtermékek jó kérdés, gyerekkoromban szinte mindennap ittam kakaót (ez házi kecske- vagy tehéntejből volt), gyakorlatilag azon nőttem fel
talán régen még jobban nyomták, hogy tej=egészség+kalcium
mostanában azért már közel sem eszek, iszok annyi tejes dolgot, nem tudom, hogy mit lehetne ettől várni, ha elhagynámvelők jók lehetnek, azokkal nincs problémám és ritkán szoktam enni, ez jó tipp
De nyilván máj evés macerás ha nem szereted a májat
Próbálkoztál vele egyébként több féleképp is?
túl sokat nem kísérleteztem vele és nem is annyira vonz az ötlet
hogy mi az ideális multivitamin... mikor rájöttem, hogy erre az ég világon semmi válasz (nem hogy mondjuk tanulmány... ), akkor megpróbáltam "kézzel" összerakni. Aztán rájöttem, hogy az is teljesen reménytelen
Kitalálhatsz valami jónak tűnőt, de aztán az vagy jó vagy nem. És nem elég a mennyiségekkel kínlódni, még ugye az se mindegy milyen formában van... ilyen szempontból nekem nagyon szimpatikus a PM hozzáállása
igen, én is beleöltem már jó sok időt
arra viszont jó volt, hogy lássam a legtöbb vitamin tényleg olyan, hogy azt felesleges szedni, mert közel 0 a hatóanyag tartalmuk vagy azok olyan formában vannak bennük, hogy jobb esetben nem károsak, de alig hasznosulnak
(pl. bemegyek egy DM-be, kint van egy hatalmas polcnyi vitamin, de csak 1-2 van elvétve, amit esetleg megvennék, a többi lehúzás kategória)
lehet egyébként találni jókat itt az országban, főleg a kisebb gyártóknál
de, hogy mennyit kellene szedni és azokat milyen arányban, az továbbra is kérdéses leszpont a paleomedicina blogján olvastam, hogy a (paleó-)ketón, nem is kell annyi magnézium, mint a "hivatalosan" ajánlott adag, mert szénhidrátbevitel az alig van és a kettő összefüggésben van
valahol jogos is, hogy vajon minek kellene a vitaminkiegészítés ha tényleg egészségesen (és változatosan? - PKD-n szerintem nem) táplálkozunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest